Czy mogę poprosić o podpowiedz jak mogę modyfikować pisma do każdego Wnioskodawcy. Bo mam dodany szablon ale nie do końca wiem jak modyfikować?
Czy szablony umów są już w systemie?
Nie bardzo rozumiem, ale chcesz wrzucać dla każdego wnioskodawcy osobne pismo do SOWu? Tak jak już wcześniej ktoś pisał, trzeba w LibraOffice stworzyć ogólny szablon pisma dodając w odpowiednich miejscach zmienne. Tak będzie najprościej i najszybciejczekoladka2020 pisze: ↑13 maja 2020, 14:37Podłącze się pod pytanie. Nie wiem czy dobrze myślę. Wydaje mi się, że szybciej i sprawniej będzie, jak stworzę pisma z tzw. palca. Dzwoniłam do Warszawy. Pani wychodzi z założenia, że należy tworzyć pisma według szablonu korzystając z korespondencji seryjnych. Pisma dołączamy z roli administratora., testowałam to w wersji demo. Czy będzie właściwie, że dołączając pisma z danym naborem, dołączę np informacja o przyznanym dofinansowaniu Nowak, informacja o przyznanym dofinansowaniu Kowalski tj oddzielnie dla każdego wnioskodawcy?
a i jeszcze jedno. czy zamykaliście nabory w module II?
POZDRAWIAM
Dokładnie tak to działakornelia2018 pisze: ↑13 maja 2020, 17:06Dopiero mnie olsnilo. Jesli się mylę to poprawcie mnie, jak wrzucę do sow szablon pisma ze zmiennymi to w momencie generowania wszystkie dane zostaną zaciągnięte z sow.
I jeszcze jedno. Do tej pory jak pisaliśmy inf. o dof. To w piśmie wyszczegolnialismy kwotę dodatku i czesnego. A jak teraz to jakos zmienne mozna dodać czy podarowac ten podzial i od razu napisać łączną kwotę