Wątpliwości w systemie sow - System Obsługi Wsparcia finansowanego ze środków PFRON - SOW

Strona 1 z 1    [ Posty: 1 ]

Napisano: 05 maja 2020, 14:27

Dopiero zaczynam pracę w sow czy ktoś może mi przybliżyć pracę w nim pytania poniżej:

1.W programie zrobiłam ocenę formalną i przeszłam do meteorycznej Moduł II. Dodatek wnioskowany np. 2200 zł a z wyliczeń wychodzi , że mogę przyznać np. 1700 zł. A tam są zapisy dodatek dla studentów 1500 zł
Poza miejscem zamieszkania 500 zł
Czy mam wpisać kwoty żeby wyszło w sumie 1700 zł?

2.Czy ktoś może mi wyjaśnić o co chodzi z tymi zmiennymi w szablonach i umowach?

3.Jakie kroki należy zrobić aby do końca rozliczyć wniosek ( składany w imieniu wnioskodawcy), który opłaca czesne np. Moduł II po podpisaniu umowy? Czy dobrze myślę proszę poprawić mnie jeśli źle myślę.
Podpisanie umowy, zarejestrowanie wniosku o przekazanie środków PFRON, przekazanie do weryfikacji wniosku o przekazanie środków pfron, akceptacja wniosku o przekazanie środków pfron, zarejestrowanie rozliczenia w imieniu wnioskodawcy, zatwierdzenia rozliczenia i wygenerowanie płatności.
Przelew na czesne robimy po akceptacji wniosku o przekazanie środków pfron?

4. Jak ma wyglądać rozliczenie wnioskodawcy jeśli ma tylko przyznany dodatek w systemie sow po dostarczeniu zaświadczenia?
Oleśka
Stażysta
Od: 09 gru 2016, 10:19
Zajmuję się: Aktywny Samorząd

Strona 1 z 1    [ Posty: 1 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x