odbiór przesyłki
odbiór przesyłki
Hej, dostałam dziś karty z PWPW i chciałam je odebrać w systemie.. niestety po wpisaniu nr koperty system stwierdza "brak kart spełniających podane kryteria"... ma ktoś pomysł co zrobić, żeby ten "cudowny" program "zobaczył" karty, które otrzymałam?
Re: odbiór przesyłki
mam ten sam problem wprowadziłam wniosek w starym roku a odebrałam karty w nowym i niestety nie widzi ich w nowej wersii może ktoś korzystał z help dysku dla kdr może oni pomogą rozwiazać ten problem
-
- Starszy referent
- Zajmuję się:
- Kontakt:
też nie mogę odebrać przesyłki, nie wiem czy czekać na koniec dnia, kiedy mniej ludzi sie loguje, moze to cos da?
-
- Starszy referent
- Zajmuję się:
- Kontakt:
właśnie odkryłam, że te karty, które dostałam w przesyłce mają status "w produkcji" a nie "wysłane", może dlatego nie można odebrać tej przesyłki bo PWPW nie wklepała do systemu że przesyłka o takim nr jest nadana?
no u mnie też chodzi o karty zamówione jeszcze w zeszłym roku... dzwoniłam na help desk, ale oczywiście wszystkie linie zajęte..nie wiem co zrobić, pewnie zaczekam i spróbuję jeszcze raz później może uda się je "odebrać" w systemie.. eh.. jeśli czegoś się dowiecie to dajcie znać, proszę:)
-
- Starszy referent
- Zajmuję się:
- Kontakt:
napisałam na help-descu, zobaczymy co odpowiedzą
no i jak tam? wiecie coś? ja niestety do Centrum Obsługi Użytkownika Si KDR nadal nie mogę się dodzwonić... dzwoniłam do PWPW, ale tam stwierdzili, że oni tego systemu nie obsługują, więc to nie jest tak, że PWPW czegoś nie wklepała (PWPW w ogóle tego systemu nie zna).. a na Centrum Obsługi nadal wszystkie linie zajęte.. udało się komuś rozwiązać ten problem ?
-
- Starszy referent
- Zajmuję się:
- Kontakt:
moje zgłoszenie w help descu jest nadal w realizacji od wczoraj. Nadal nie mogę odebrać przesyłki
Oprócz odbiór przesyłki - Karta Dużej Rodziny przeczytaj również:
dotacja a liczba wniosków
Krok po kroku
Sprawozdanie ....:-(
Zaproszenie do SI KDR
Co ze sprawozdaniem ?
I123
sprawozdanie
Jak w nowym systemie przedłużyć kartę?
Zakończenie obsługi wniosku
ile za decyzję
Wydanie kart