odpłatnosc rodziców biologicznych - Stare tematy

Strona 1 z 3    [ Posty: 25 ]

Napisano: 19 lis 2010, 13:12

Proszę powiedźcie co robicie jeśli rodzic biologiczny nie zgłasza się na wezwanie w celu zrobienia wywiadu dotyczącego odpłatności, nie zastajemy go również idąc na miejsce zamieszkania. Pytam ponieważ my pozostawiamy sprawę na etapie notatek sluzbowych i powtarzania wezwań co jakiś okres ale ostatnio nasz szef stwierdził, że może powinniśmy robić coś więcej np wystąpić do prokuratury że się uchyla od zrobienia wywiadu. W ogóle stwierdził,ze to za mało i trzeba jakość zbadać ich sytuację.
~la

Napisano: 19 lis 2010, 16:02

My robimy podobnie. Zostawiamy informację z prośbą o kontakt i powtarzamy co jakiś czas.
~Ja

Napisano: 19 lis 2010, 21:51

u mnie jak nie ma kontaktu z rodzicem biologicznym to wysyłam raz na jakiś czas (poza notatkami i odwiedzinami) zapytanie do rejestru skazanych i centralnego biura adresowego.
~kaja

Napisano: 22 lis 2010, 9:54

Kaju czy możesz podać adres rejestru skazanych, na który kierujesz zapytanie? Będę wdzięczna
~@

Napisano: 22 lis 2010, 13:59

A jak często wysyłacie do CBA?
~Ja

Napisano: 22 lis 2010, 14:17

I tak do końca życia bez ustalenia odpłatności?
~Janosik

Napisano: 22 lis 2010, 15:02

Domyślam się, że Janosik radzi sobie inaczej.. ;)
~Ja

Napisano: 23 lis 2010, 22:00

na jaki adres wysyłacie zapytanie do rejestru skazanych? jesli ktoś odsiaduje wyrok to podadzą adres ZK?
~ada

Napisano: 29 lis 2010, 13:16

Adres to: Biuro Informacji i Statystyki Centralnego Zarządu Służb Więziennych, ul. Rakowiecka 37A, 02-521 Warszawa. Jeżeli ktoś przebywa w zk bądź areszcie śledczym oni napiszą, w którym. Powodzenia
~kaja

Napisano: 16 lut 2011, 22:04

Proszę o pomoc : czy mam pisać decyzję zwalniającą z ponoszenie odpłatności za pobyt dziecka w rodzinie zastępczej jeśli rodzic ma zasądzone alimenty i nie płaci ich.Czy mam prawo go zwolnic z tego obowiązku ?
~jola

Strona 1 z 3    [ Posty: 25 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x