ODZIEJ SIE ZA STYPENDIUM
Re: ODZIEJ SIE ZA STYPENDIUM
może być dresowa. to to samo:) niektóre sklepy pisza kodem i trzeba wtedy sprawdzać symbol
jestem pracownikiem OPS i regulamin dostałem wraz z całymi stypendiami 3 lata temu
staram się na bieżąco kontrolować, aby te sztuki odzieży i butów się zgadzały. Jest z tym trochę roboty, ale cóż....
Pozdrawiam AID

Pozdrawiam AID
A czy uznajecie coś takiego jak umowa kupna-sprzedaży podręczników używanych?
Pierwsze słyszę, ale logicznie chyba bym przyjął i w razie kontroli można się wytłumaczyć 

A ktoś z Was miał może taką sytuację? Proszę doradźcie coś, bo szkolenie mam dopiero po zakończeniu procedury przyjmowania rachunków...
Proszę pomóżcie...doradźcie coś... Dzisiaj otrzymała wspomnianą wyżej umowę. Niby wszystko ok, zawiera ona dane drugiej osoby, nr dowodu osobistego, dokładny adres. Na odwrocie jest szczegółowy spis książek, które wnioskodawczyni zakupiła... ale ja nadal mam wątpliwości...
Niby wszystko jest ok i sumienie podpowiada mi przyjąć taką umowę. Ale czy postąpię słusznie? Czy znając mentalność ludzką w przyszłym roku przyjdzie do mnie połowa składających wnioski z takimi umowami
Niby wszystko jest ok i sumienie podpowiada mi przyjąć taką umowę. Ale czy postąpię słusznie? Czy znając mentalność ludzką w przyszłym roku przyjdzie do mnie połowa składających wnioski z takimi umowami

Jezeli nie ma ta osoba mozliwosci zakupu nowych ksiazek to kupuje uzywane. Nie widze problemu w przyjeciu tej umowy. Dołącz swoją notkę i będzie ok. Do góry głowa 

-
- Starszy referent
- Zajmuję się:
- Kontakt:
jak najbardziej przyjmujemy umowę kupna-sprzedaży.
Bardzo dziękuję Wam za informację. Wyszukałam dzisiaj nawet numery telefonów do innych gmin i powypytywałam trochę- w trzech miejscach do których się dodzwoniłam, takie umowy były i są przyjmowane.
A przeżywam tak, bo dopiero od tego roku przejęłam stypendia i chcę naprawdę dobrze to prowadzić
Jeszcze raz dziękuję!!
A przeżywam tak, bo dopiero od tego roku przejęłam stypendia i chcę naprawdę dobrze to prowadzić

Jeszcze raz dziękuję!!
Oprócz ODZIEJ SIE ZA STYPENDIUM - Stypendia przeczytaj również:
rachunki
Wezwanie / Zawiadomienie
decyzje
śniadania
Stypendium na nowy okres a zmiana dochodu w lutym
Pierwszy dzwonek
nie realizuje
jednorazowy zasiłek okresowy
POMOCY
RÓŻNORODNOŚĆ WYDATKÓW