Opiekunowie niepełnosprawnych dorosłych będą protestować
Re: Opiekunowie niepełnosprawnych dorosłych będą protestować
Elmer jak już piszesz o normach etycznych i moralnych to powinno też obejmować rządzących ale wiemy, że to niemożliwe bo jak stwierdził Machiavelli
„Wszyscy, którzy dochodzą do wielkiego bogactwa i wielkiej władzy, osiągają sukces dzięki gwałtowi i oszustwu. Kto rezygnuje z nich z braku rozsądku i głupoty, wlecze się za innymi w biedzie i niewoli. Wierni słudzy zawsze zostają sługami, uczciwi zawsze trwają w niedostatku; tylko zdrajcy i desperaci rwą łańcuchy. Tylko rabusie i oszuści odbijają się od dna nędzy. Stąd nasuwa się uwaga, że słaby nigdy nie ma racji.”
„Wszyscy, którzy dochodzą do wielkiego bogactwa i wielkiej władzy, osiągają sukces dzięki gwałtowi i oszustwu. Kto rezygnuje z nich z braku rozsądku i głupoty, wlecze się za innymi w biedzie i niewoli. Wierni słudzy zawsze zostają sługami, uczciwi zawsze trwają w niedostatku; tylko zdrajcy i desperaci rwą łańcuchy. Tylko rabusie i oszuści odbijają się od dna nędzy. Stąd nasuwa się uwaga, że słaby nigdy nie ma racji.”
normy etyczne i moralne obowiązują wszystkich.
Tych co mogą więcej obowiązują bardziej.
Parafrazując Dmowskiego:
Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie. Im większy typ człowieka przedstawiam tym mam większe obowiązki.
Tych co mogą więcej obowiązują bardziej.
Parafrazując Dmowskiego:
Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie. Im większy typ człowieka przedstawiam tym mam większe obowiązki.
no tak, ale taż powiedział
..W walce nie ma zmiłowania, nie ma kapitulacji na dogodnych warunkach, można tylko zginąć lub zwyciężyć\'\'.
..W walce nie ma zmiłowania, nie ma kapitulacji na dogodnych warunkach, można tylko zginąć lub zwyciężyć\'\'.
A ja będę protestował jako kierowca, że muszę jeździć po dziurawych drogach bo Donek zabrał 200 mln z programu budowy dróg na świadczenia pielęgnacyjne.
Ludek ty wyluzuj z tym protestem. Donek dziurawe drogi prosto rozwiąże po twoich protestach. Tak podniesie ceny paliw (aby oczywiście drogi wyremontować), że auto to ty będziesz głównie przed oknem pucował a nie niem jeździł.
Jest jeszcze inna opcja. Zabierze pieniądze z innych resortów i przeznaczy na drogi. Niech wtedy inni protestują 
\"auto to ty będziesz głównie przed oknem pucował a nie niem jeździł.\"
5 km rowerem to niby nie takie straszne, jak sie dobre zimówki założy to i zima nie straszna, zwłaszcza taka jak w tym roku

\"auto to ty będziesz głównie przed oknem pucował a nie niem jeździł.\"
5 km rowerem to niby nie takie straszne, jak sie dobre zimówki założy to i zima nie straszna, zwłaszcza taka jak w tym roku
kierowca to dojna krowa.
Lepiej zabrać kierowcy. Zmniejszy się przy tym ruch będzie można szybciej swoimi limuzynami jeździć. Jakieś wieśniaki nie będą im drug tarasować
Lepiej zabrać kierowcy. Zmniejszy się przy tym ruch będzie można szybciej swoimi limuzynami jeździć. Jakieś wieśniaki nie będą im drug tarasować
A i pewnie jazda samochodem jest nie ekonomiczna zawsze można jeżdzić autobusem busem tramwajem:) Tyle lat jesteśmy państwem co ma najgorsze drogi to już sie przywyczailiśmy. Możemy jeszcze poczekać
no tak na drogi nie będzie, to zwiększy się podatki drogowe dla kierowców , oni pozamykają swoje działalności to i ciężarówki na trasach przeszkadzać nie będą
oooo właśnie o to chodzi
Oprócz Opiekunowie niepełnosprawnych dorosłych będą protestować - Świadczenia rodzinne przeczytaj również:
Pracownicy ŚR łączmy się
roczne przygotowanie przedszkolne
praca dziecka niepełnosprawnego
kuzwa i kuzwa
kuzwa i kuzwa
czy mnie też obejmie
Jak to jest z tą spłatą ?
bedzie obgadywanie
jak liczyć dochó z działalności gospodarczej pomocy :(
wizerunkowe wpadki rodziców
ZP
nadpłacone składki -pomocy