opinia w spr zezwolenia

Wybrane tematy:
świetlice środowiskowe w 2015 r.? Zachowaj trzeźwy Umysł Szkolenie- kontrola przedsiębiorców sprzedających alkohol przez GKRPA organizacja koloni programem terapeutycznym leczenie z.stały-alkohol
ODPOWIEDZ
~moni

opinia w spr zezwolenia

Post autor: ~moni »

Zgodnie z ustawą o wychowaniu w trzeź. zezwolenia na sprzedaż alkoholu organ zezwalający wydaje po uzyskaniu pozytywnej opinii gminnej komisji rozwiązywania problemów alkoholowych o zgodności lokalizacji punktu sprzedaży z uchwałami rady gminy, o których mowa w art. 12 ust. 1 i 2.

Czy opinia może być wydana na wszystkie rodzaje alkoholu w jednym postanowieniu, czy na każde osobno?
~z

Re: opinia w spr zezwolenia

Post autor: ~z »

na wszystkie na 1 postanowieniu.ja miałam kontrolę i nikt mi tego nie zakwestionował.ubiegający się o zezwolenie też składa 1 wniosek .
~doris

Post autor: ~doris »

jedno postanowienie i jeden wniosek
~##

Post autor: ~## »

Czy jak lokal będzie zamknięty od m-ca pażdziernika bo okres zimy i się nie opłaci,to jak z opłaceniem koncesji na te miesiące.Najchetniej bym nie opłacał bo nie będę tego sprzedawał .zaznaczam że jest to forma spółki z o . o.
~z

zawiesic działalnosc gospodarcza
~##

Post autor: ~## »

nie jest to działalność gospodarcza tylko forma spółki i niewiem czy to jest różnica.pytam ludzi mądrzejszych
~z

to nie zawracaj gitary tylko płac.w okresie latnim chyba zarobiłes jak sie dobrze starałes
ODPOWIEDZ