Opisywanie faktur
-
- Stażysta
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Re: Opisywanie faktur
A dżinsy? Czapka?
Naprawdę już było mnóstwo przypadków dziwnych
Skąd u Was osoby wiedzą co mogą kupić? Dostają jakiś katalog ?
Naprawdę już było mnóstwo przypadków dziwnych

Skąd u Was osoby wiedzą co mogą kupić? Dostają jakiś katalog ?
takie rzeczy powinny być w regulaminie
generalnie, zgodnie z wytycznymi MEN, możemy refundować odzież sportową wymaganą na lekcjach w-f -
także wszelkie sukienki, kurtki i płaszczyki sportowe odpadają
sprzedawca jak chce sprzedać to dopisze na fakturze wszystko i później wychodzą takie twory jak "balerinki sportowe"
generalnie, zgodnie z wytycznymi MEN, możemy refundować odzież sportową wymaganą na lekcjach w-f -
także wszelkie sukienki, kurtki i płaszczyki sportowe odpadają
sprzedawca jak chce sprzedać to dopisze na fakturze wszystko i później wychodzą takie twory jak "balerinki sportowe"
Nie mogę znależć funkcji "lista dokumentów finansowych" czy mogę mieć inną wersję?
Też nie mam takiej opcji jak "lista dokumentów finansowych. Chyba że źle szukam. Mogłabym się pobawić we wprowadzanie faktur, bo mam mniej niż 100 wniosków, a funkcja zdaje się przydatna.
Trzeba sobie dobrze ustawić parametry systemowe żeby ta funkcja się pojawiła. 

My też tak robimy, że odsyłamy do sklepu i muszą napisać czy to spodnie dresowe czy buty sportowe z pieczątką.
Mam pytanie trochę z innej beczki: jak osoba ma przyznaną wyższą kwotę stypendium a przynosi faktury na mniej to dzwonicie po klientach i prosicie żeby donieśli jeszcze faktury????
Mam pytanie trochę z innej beczki: jak osoba ma przyznaną wyższą kwotę stypendium a przynosi faktury na mniej to dzwonicie po klientach i prosicie żeby donieśli jeszcze faktury????
ja przeliczam faktury przy petencie, jesli jej brakuje i nie chce doniesc fak. to pisze mi oswiadczenie ze z pozostalej kwoty njie bedzie sie rpzliczac, wtedy zmieniam w planie wypłat i wyplacam tyle na ile ma rachunki.
witam, ja w zakładce Wnioski St na przed ostatniej pozycji mam "Lista dokumentów finansowych" nie wiem czemu nie macie tego,Gość987654 pisze:Gośc 35 prosze o pomoc
Pozdrawiam
Oprócz Opisywanie faktur - Stypendia przeczytaj również:
stypendium
za dużo
Czy była kiedyś u Was kontrola z ST?
wypłacono za dużo
Sprawozdania
komu przysługuje ST
Decyzję cofającą, nienależnie pobrane i żądanie zwrotu
Jak jest
nowy wniosek na stypendia
Bardzo proszę o pomoc