Opisywanie faktur

Wybrane tematy:
przeliczenie dochodów Skład rodziny od kiedy wliczać członka rodziny pismo z kuratorium o wkładach własnych Stypendia szkolne, zmiana kryterium dochodowego Wzór decyzji Wypłata zasiłku szkolnego
xyz@

Re: Opisywanie faktur

Post autor: xyz@ »

bez przesady z tą sukienką sportową....
Nowa_13
Stażysta
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: Nowa_13 »

A dżinsy? Czapka?
Naprawdę już było mnóstwo przypadków dziwnych :(
Skąd u Was osoby wiedzą co mogą kupić? Dostają jakiś katalog ?
xyz@

Post autor: xyz@ »

takie rzeczy powinny być w regulaminie
generalnie, zgodnie z wytycznymi MEN, możemy refundować odzież sportową wymaganą na lekcjach w-f -
także wszelkie sukienki, kurtki i płaszczyki sportowe odpadają
sprzedawca jak chce sprzedać to dopisze na fakturze wszystko i później wychodzą takie twory jak "balerinki sportowe"
Gość987654

Post autor: Gość987654 »

Nie mogę znależć funkcji "lista dokumentów finansowych" czy mogę mieć inną wersję?
Gość987654

Gośc 35 prosze o pomoc ;)
kat

Post autor: kat »

Też nie mam takiej opcji jak "lista dokumentów finansowych. Chyba że źle szukam. Mogłabym się pobawić we wprowadzanie faktur, bo mam mniej niż 100 wniosków, a funkcja zdaje się przydatna.
Gość987654

Trzeba sobie dobrze ustawić parametry systemowe żeby ta funkcja się pojawiła. :D
Mpm

Post autor: Mpm »

My też tak robimy, że odsyłamy do sklepu i muszą napisać czy to spodnie dresowe czy buty sportowe z pieczątką.
Mam pytanie trochę z innej beczki: jak osoba ma przyznaną wyższą kwotę stypendium a przynosi faktury na mniej to dzwonicie po klientach i prosicie żeby donieśli jeszcze faktury????
jajaja

Post autor: jajaja »

ja przeliczam faktury przy petencie, jesli jej brakuje i nie chce doniesc fak. to pisze mi oswiadczenie ze z pozostalej kwoty njie bedzie sie rpzliczac, wtedy zmieniam w planie wypłat i wyplacam tyle na ile ma rachunki.
gość 35

Post autor: gość 35 »

Gość987654 pisze:Gośc 35 prosze o pomoc ;)
witam, ja w zakładce Wnioski St na przed ostatniej pozycji mam "Lista dokumentów finansowych" nie wiem czemu nie macie tego,
Pozdrawiam
ODPOWIEDZ