Opowiedz o swych traumatycznych przeżyciach z SI KDR
Re: Opowiedz o swych traumatycznych przeżyciach z SI KDR
Dla mnie traumatycznym przeżyciem było przejście e-learningu i myślałam, że potem będzie tylko lepiej.
Tymczasem okazuje się, że przerasta mnie sprawdzenie, gdzie się podziewają karty z wniosku zarejestrowanego w starym systemie w dniu 31 grudnia. Totalna lipa.
Tymczasem okazuje się, że przerasta mnie sprawdzenie, gdzie się podziewają karty z wniosku zarejestrowanego w starym systemie w dniu 31 grudnia. Totalna lipa.
E-learning działa pięknie
w przeciwieństwie do programu 

Po rozwiązaniu podobno z sukcesem mojego problemu przez help-desk wchodzę do programu, zakładka "wnioski do obsłużenia lub wnioski obsłużone", a tam nie ma nic, nawet tych z migracji! Gdzie moje wnioski? Były przed chwilą.Tylko się śmiać, bo co innego nam zostaje. Dwa miesiące na obsługę wniosków w tym programie to stanowczo za mało. 

Tupię nogami, płaczę i krzyczę: Ja chcę stary program! Chcieć, to sobie mogę... masakra 

żeby było ciekawiej ludzie mają jakieś postanowienia noworoczne i przychodzą jak nigdy drzwiami i oknami z wnioskami o przyznanie, przedłużenie i duplikaty jak na złość i jak tu ich witać uśmiechem już nie daje rady

Ja nie mogę zrobić kompletnie nic :/ wpisując nr PESEL data urodzenia miała się sama generować - błąd !!! chcąc wybrać z listy cokolwiek - błąd !!! dzwoniąc pod podany nr tel z zapytanie o co chodzi - błąd !!! -> nikt nie odbiera a czas ucieka. Jak czytam, że ktoś zarejestrował wniosek to łzy same cisną mi się do oczu 

Udało mi się zarejestrować dwa wnioski w tym jeden mi się rozmnożył i powstała rodzina 20 osobowa bo wszystko się pomnożyło, a dziś wpisywałam ten sam wniosek z 6 razy i za każdym razem zostałam rozłączona. Wszystko do d...
a i tak te koszty i tak nie pójdą do Twojej kieszeni...ubu pisze:to wszystko przed tobą im dalej tym gorzejpolicz koszty, czy warto w to wchodzić tu masz magiczny wzór Xx13,40 + Yx2,68 + Zx1,34 = ?
Było podejrzenie że ci co wprowadzili wniosek w całości to jakieś trolle od PR
ale sam jeden w męczarniach wprowadziłem, a dzisiaj już też nic się nie dało, podejrzewam, że Windows ściągnął wczoraj sobie aktualizacje i dziś potroiła się stawka wszystkich błędów w SI KDR 

a ja moi drodzy od grudnia czekam na nowe hasło (wprowadzając swoje dane do systemu wcisnełam magiczny guziczek, który już ponoć nie jest aktywny "generuj hasło" i straciłam swoje własne bo zastąpiłam go niechcący nowym, którego niezapisałam/niezapamiętałam . Masakra!!! Jednym słowem nie mam dostępu do cudownego programu. Mam kilka wniosków do wprowadzenia i kart do odebrania
poprostu cudownie 

Oprócz Opowiedz o swych traumatycznych przeżyciach z SI KDR - Karta Dużej Rodziny przeczytaj również:
kdr do zamówienia
zapotrzebowanie nowa
Strona startowa SI KDR
Czy wpisując dziś wnioski macie ten problem?
Proszę o pomoc KDR!!!
kdr a rozwodnicy
Wydanie kart
zamowienie kart
Zwolnienie z opłaty za śmieci
Zaświadczenie-termin ważności karty
DUPLIKAT-zwolnienie z opłaty????
status wniosku
dane wnioskodawcy
POMOC
załączniki
Problemy z wprowadzeniem przedłużenia