Opowiedz o swych traumatycznych przeżyciach z SI KDR

Wybrane tematy:
Opowiedz o swych traumatycznych przeżyciach z SI KDR Duplikat, krok po kroku Małżeństwo bez wspólnych dzieci zamiast nazwisko imię KDR- dziecko niepełnosprawne osoba wcześniej była posiadaczem KDR
ODPOWIEDZ
1986

Re: Opowiedz o swych traumatycznych przeżyciach z SI KDR

Post autor: 1986 »

generuj termin ? nie widze takiego przycisku przy wprowadzaniu wniosku
ubu

Post autor: ubu »

no właśnie jak zatwierdzisz wniosek, to program się obudzi i poprosi o uzupełnienie dodatkowych informacji tj. np. obywatelstwo, więc naciśniesz że chcesz uzupełnić i dopiero łaskawie otworzy ci okno gdzie dopiero pojawi się m.in. przycisk generowanie przy wyznaczaniu terminów ;)
1986

aaa
dzieki.

zaraz klikne :)
1986

tez tak macie ?

wchodze w zarzadzanie kartami (własnie zamowiłem karty z wniosku o przyznanie KDR i podrodzaj wniosku nowa rodzina wybrałem)

a tam w polu status przyjecia zamowienia: DUPLIKAT - mam napisane.
ubu

No to bracie problem macie, musicie się nawrócić i zadośćuczynić błędom które popełniliście :D Szczególnie ważny jest żal za nowe oprogramowanie :D
nowa kdr

Post autor: nowa kdr »

Witam mam problem z zamówieniem KDR. Mój wniosek jest w sekcji wnioski do obsłużenia i ma status w obsłudze i nie potrafie teraz dalej tego pchnąć nie wiem, czy coś źle zrobiłam i mnie zablokowaało czy coS? Prosze pomóżcie :roll:
ubu

No to obsłuż ten wniosek i w zakładce decyzje /przyznanie / wydanie KDR zaznaczasz ptaszki po lewej wybierasz przyznanie i zatwierdzasz, potem trzeba przejść do menu zamówienie kart/ nowe zamówienie znaleźć kolejny raz wniosek i zatwierdzić zamówienie aby wniosek miał status w produkcji ;)
Basia1968

Post autor: Basia1968 »

Chce wprowadzić wniosek, a tak okna odresu jedne na drugich i na dodatek nieaktywne. Uzupełnia tylko do powiatu i koniec. Też tak macie? czy to tylko u mnie/
ubu

nieaktywne rzeczy tam bywają, ale jak będzie coś potrzebował program, a dużo potrzebuje to się upomni :lol:
Chris

Post autor: Chris »

Czy ktoś ostatnio wprowadzał wniosek? Czy przy wpisaniu nazwiska i imienia system wymusza duże litery? a potem w zakładce Decyzje/Przyznanie pokazuje wszystko z małej?? :/
ODPOWIEDZ