Opowiedz o swych traumatycznych przeżyciach z SI KDR
Re: Opowiedz o swych traumatycznych przeżyciach z SI KDR
po wprowadzeniu wniosku w pewnym momencie mamy okno decyzyjne ws przyznania kart lub np. ich odmowy. Czyli tak można wprowadzić i odmówić 

"Obecnie trwają prace wdrożeniowe w SI KDR mające na celu przywrócenie opcji drukowania na kartach dwóch imion" - to są iście ważne sprawy którymi się zajmują

-
- Podinspektor
- Zajmuję się:
- Kontakt:
No brawo! Śmiać się, czy płakać?Ponieważ mogą występować nieprawidłowości w odświeżaniu skrzynki pocztowej, należy podjąć próbę odebrania dokumentu, także wtedy, gdy w skrzynce pocztowej wyświetla się informacja, że nie ma wiadomości do odebrania. Obecnie trwają prace mające na celu naprawienie ww. błędu.
-
- Podinspektor
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Komunikat powyższy brzmi: Proszę Państwa, co prawda, rzecz sknociliśmy i nie działa, ale spróbujcie na niej mimo to pracować".
Da się cokolwiek wydrukować w programie? Jakąś listę, raport, wniosek?
pracują nad tymGość pisze:Da się cokolwiek wydrukować w programie? Jakąś listę, raport, wniosek?

Ja mam dość!!!!!!!!!!!!!!
utknęłam z dwoma wnioskami na wnioskach roboczych. Gdy klikam szczegóły, to jedyna aktywna ikonka to "powrót". Co robić??????
utknęłam z dwoma wnioskami na wnioskach roboczych. Gdy klikam szczegóły, to jedyna aktywna ikonka to "powrót". Co robić??????
Zapewne należy wrócić, się nawrócić i nie utykać więcejSylia pisze:Ja mam dość!!!!!!!!!!!!!!

Właśnie po dłuuugim czasie prób i błędów postanowiłam edytować wniosek i zatwierdzić go bez zapisywania
Reszta jakoś poszła, choć do doopy ten program jest!!!

A mnie zaraz trafi!!! Wprowadziłam wniosek zapisałam, zatwierdziłam i czas zamówić karty, a tu zonk. wyskakuje jakiś wyjątek i błąd i zawieszenie.Ani powrócić, ani wylogować> jedyne to zamknąć przeglądarkę i spokój.
Oprócz Opowiedz o swych traumatycznych przeżyciach z SI KDR - Karta Dużej Rodziny przeczytaj również:
kdr do zamówienia
zapotrzebowanie nowa
Strona startowa SI KDR
Czy wpisując dziś wnioski macie ten problem?
Proszę o pomoc KDR!!!
kdr a rozwodnicy
Wydanie kart
zamowienie kart
Zwolnienie z opłaty za śmieci
Zaświadczenie-termin ważności karty
DUPLIKAT-zwolnienie z opłaty????
status wniosku
dane wnioskodawcy
POMOC
załączniki
Problemy z wprowadzeniem przedłużenia