Oprogramowanie dla Zespołów Interdyscyplinarnych - Przemoc w rodzinie, Asystent Rodziny

Strona 1 z 3    [ Posty: 24 ]

Napisano: 13 paź 2014, 9:52

Uprzejmie informuję o możliwości zapoznania się z nowym oprogramowaniem naszej firmy

https://public.sygnity.pl/zabezpieczenie ... /osystemie

pozdrawiam
Tomek
SYGNITY
Starszy inspektor
Od: 04 kwie 2007, 11:01
Zajmuję się: pracuje w fabryce Pomostu :)

Napisano: 16 paź 2014, 8:39

Krótkie pytanie. Czy ktokolwiek rozpatruje możliwość skorzystania z obsługi ZI w oparciu o powyższą aplikację? Pytam bo najprawdopodobniej taki pomysł zostanie mi narzucony, co w połączeniu z innymi obowiązkami wydłuży mi dobę do 28 godzin :d
Masakrator
Praktykant
Od: 14 paź 2014, 14:17
Zajmuję się:

Napisano: 16 paź 2014, 10:03

Aplikacja ta została opracowana w odpowiedzi na potrzebę konkretnych Ośrodków Pomocy Społecznej (dużych), w których w Zespołach Interdyscyplinarnych, podzespołach i grupach roboczych pracują setki ludzi, a rocznie obsługują setki procedur Niebieskich Kart. Uzyskanie przez te Ośrodki wiarygodnych danych statystycznych i sprawozdawczych było na tyle trudne, że poprosili o takie oprogramowanie. Wszystkie funkcjonalności w tym oprogramowaniu zostały opracowane wg wskazówek tych Ośrodków, tak aby im p o m a g a ł y w pracy i s k r a c a ł y konieczny do poświęcenia czas, a nie wręcz przeciwnie. I oczywiście zakup tego oprogramowania jest dobrowolny.
Dodam że poza Ośrodkami które definiowały te wymagania, już następne zgłosiły chęć zakupu.
Dołączam formularze w Excelu, obrazujące jakie informacje można automatycznie obliczyć przy pomocy tego oprogramowania.
W razie wątpliwości proszę pisać.
Tomek
SYGNITY
Starszy inspektor

Napisano: 17 paź 2014, 7:37

Testuję oprogramowanie i muszę powiedzieć, że pomimo wcześniejszych wątpliwości zaczynam widzieć światełko w tunelu. Dobrze, że znajdę na to dzisiaj czas bo zwykle jestem wyrobiony jak przysłowiowe "gó..o w betoniarce".
Masakrator
Praktykant
Zajmuję się:

Napisano: 17 paź 2014, 8:33

Jak mnie irytuje to żądanie pesela.....
Masakrator
Praktykant
Zajmuję się:

Napisano: 17 paź 2014, 9:29

Masakrator pisze:Jak mnie irytuje to żądanie pesela.....
PESEL nie jest wymagany. Omijasz to pole i przechodzisz np. na datę urodzenia, imię, nazwisko i PESEL zmienia Ci się z niebieskiego na biały i nie trzeba podawać.
pozdrawiam
Tomek
SYGNITY
Starszy inspektor

Napisano: 17 paź 2014, 11:10

Copy...
Masakrator
Praktykant
Zajmuję się:

Napisano: 27 paź 2014, 12:39

Jak dla mnie to jest bardzo ubogi na tą cenę, brak karty C i D, brak dodatkowych dokumentów do ZI czyli brak do wprowadzenia oświadczeń o przetwarzaniu danych, protokołów itp, powinno to być w formie nakładki na już istniejące programy, tak sądzę
mm1

Napisano: 27 paź 2014, 13:30

Jest możliwość rejestracji innych dowolnych dokumentów w formie koresponencji przypisanej do konkretnej procedury niebieskiej karty.
Kart C i D Ośrodki zgłaszające nie chciały rejestrować ze szczegółami, nie było im to potrzebne. Ale gdyby Twój Ośrodek był potencjalnie zainteresowany i tego konkretnie by mu brakowało do zakupu, to nie wykluczamy dorobienia.
pozdrawiam
Tomek
SYGNITY
Starszy inspektor

Napisano: 27 paź 2014, 14:34

Napiszcie prosze jaka to jest cena , jak by tak zakupic do małego ośrodka,bardzo prosze bo cos nie moge sie doczytac
prac.socja.

Strona 1 z 3    [ Posty: 24 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x