coś takiego:
"Doposażenie samochodu osobowego w sprzęt elektroniczny typu telefon z funkcją rozmów tekstowych pomogło by mi w funkcjonowaniu i komunikowaniu się z otoczenie. Zmniejszyło by tym samym barierę w komunikacji ograniczającą moje funkcjonowanie w życiu społecznym i zawodowym. Możliwość wykorzystania funkcji rozmów tekstowych pozwoliłaby mi na lepszą komunikację z otoczeniem, z rodziną. W przypadku mojej niepełnosprawności -możliwość rozmów tekstowych może być jedyną formą komunikowania się z otoczeniem. Funkcja ta może mi pomóc wyeliminować pewne zagrożenia w przypadku gdybym nie usłyszała jakiś dźwięków, sygnałów, odbiór komunikatów -rozmów tekstowych może mi w dużym stopniu ułatwić życie . Dzięki funkcji rozmów tekstowych - mogłabym odczytać wiadomość, odebrać informacje z otoczenia i mieć pewność że dobrze zrozumiałam, ponieważ mój odbiór słuchowy jest znacznie ograniczony.. Pozbycie się bariery komunikacyjnej dzięki technologii i odbiorowi rozmów tekstowych poprzez doposażenie samochodu pomogłoby mi w życiu codziennym i ograniczyło moje bariery w komunikacji."
Mnie to bardziej do zadania B pasuje, tylko tam nie może na razie się ubiegać.