Organizacje Pozarządowe

Wybrane tematy:
świetlice środowiskowe w 2015 r.? Zachowaj trzeźwy Umysł Szkolenie- kontrola przedsiębiorców sprzedających alkohol przez GKRPA organizacja koloni programem terapeutycznym leczenie z.stały-alkohol
ODPOWIEDZ
~Tolko

Organizacje Pozarządowe

Post autor: ~Tolko »

Jestem młodym pracownikiem ( Wrocław ), nie rozumiem zadań organizacji pozarządowych jak schroniska, noclegownie- ludzie bezdomni są upokażani, zeszmaceni,nie chcą tam się udać- nie ma pomocnej dloni - chcą zapytać co mają zrobić, wymagają od nich odpłatności i to nie małej, jak wiem każde miasto dotuje miejsca. Klijeńci się mnie pytają co mogą zrobić. Ja nie wiem co powiedzieć, aby nie stracili w zimie miejsca na głową.
~Anna

Re: Organizacje Pozarządowe

Post autor: ~Anna »

Spytaj kierownika
~MAGDA11

Post autor: ~MAGDA11 »

jeśli pracujesz w OPS to powinieneś wiedzieć co to są organizacje pozarządowe czyli społeczne, jeśli jesteś pracownikiem tej organizacji czy obserwatorem to najlepiej sięgnij po statut stowarzyszenia i tam masz wszystko.
~tom

Post autor: ~tom »

Wrocław stolica brata Alberta....
~Mek

Post autor: ~Mek »

Tolko, masz całkowitą rację co do twoich zastrzeżeń, a Magda 11, powinna odejść ze swojego stanowiska ponieważ jest \" betonem\". Udaje, lub nie jest osobą kompetentną, lub nieświadomą co sie dzieje w Schroniskach Brata Alberta.

Odpłatność dla bezdomnych, co to jest. Jak miasto ich dofinansowuje w milionach. O co chodzi!!! Czy Masz z tego korzyść z mijaniem się z prawdą!!!

Ludzie bezdomni są bezdomni i bardzo biedni i zależni od innych. Nikt im nie pomaga za darmo. Tylko liczą się pieniądze i na nich zarabiają bardzo, bardzo spore pieniądze.

Jeżeli nie, to proszę przykład, w jaki sposób i bez środków Państwa Jestem bardzo ciekawa.

Wszystko to PIC !!!!
~herbi

Post autor: ~herbi »

Jeżeli uważasz, że na bezdomnych da się zarobić duże pieniądze to ..... załóż stowarzyszenie i zarabiaj.
Jakoś gminy nie bardzo chcą \"zarabiać\" prowadząc własne Noclegownie .

~.

Post autor: ~. »

.
~Mek

Post autor: ~Mek »

Ludzie bezdomni nie maja zadnego wsparcia. To jest pic .
~tom

Post autor: ~tom »

głupoty opowiadasz
~MEK

Post autor: ~MEK »

Oczekuję, propozycji - ale w realnych. Nie bawmy się w pomoc, którego nie ma. Proszę TOM o działania w realu, a nie PIC ! Bradzo oczekuję na wpis, oraz gdzie pracujesz!!!
ODPOWIEDZ