osoba głuchoniema szukam miejsca

Wybrane tematy:
odpłatność za DPS - żyjące dzieci i wnuki Odpłatność za DPS sposób nalicznia świadczenie ratownicze- mieszkaniec DPS Ustalenie odpłatności DPS - stare zasady Decyzja OPS mam płacić a z czego mam żyć Wywiady alimentacyjne u dzieci
ODPOWIEDZ
~grosik

osoba głuchoniema szukam miejsca

Post autor: ~grosik »

Proszę o informację gdzie mogę umieścić osobę głuchoniemą wymagającą umieszczenia?Pilne
~dorota

Re: osoba głuchoniema szukam miejsca

Post autor: ~dorota »

I co nikt nic nie mówi....Pomózcie
~MI

Post autor: ~MI »

Ale młoda czy starsza, czy ma jakieś schorzenia. Można próbować dla przewlekle somatycznie chorych. U nas oprócz starszych mieszkańców są i młodsi. Jest jeden niewidomy mieszkaniec w średnim wieku,są ludzie młodzi po udarach ,którzy nie mówią. Ogólnie starsi i młodsi z różnymi dysfunkcjami.
~grosik

Post autor: ~grosik »

lat 57
~Maciek

Post autor: ~Maciek »

Trzeba podzwonić po PCPR-ach, czyli po starostwach. Pytać o wolne miejsca itp. Decyzje o umieszczeniu i nadzór nad domami sprawują Starostowie w 90 % przypadków.
~ola

Post autor: ~ola »

a o jaki rejon chodzi choćby województwo
~darek

Post autor: ~darek »

DPS w Zgierzu profil przewlekle chorzy somatycznie - sa wolne miejsca dla kobiet i mężczyzn. Prosimy o kontakt 427190727 wew.18.
~dps młodzieszyn

Post autor: ~dps młodzieszyn »

Nowopowstała placówka w Młodzieszynie, standardy europejskie.
www.dps.e-sochaczew.pl 46 861 69 16 lub 46 863 55 07. jesteśmy placówką dla przewlekle somatycznie chorych. Posiadamy wolne miejsca, mamy osoby w różnym wieku, przeważają osoby 45-60 lat.
Kontakt z pracownikiem socjalnym
ODPOWIEDZ