Osoba spoza ZI na posiedzeniu
Osoba spoza ZI na posiedzeniu
Czy na posiedzeniu Zespołu Interdyscyplinarnego może być obecna osoba spoza Zespołu jako gość? Proszę o odpowiedź.
Re: Osoba spoza ZI na posiedzeniu
,,i tyle\'\' to mało art.9a ust.5, ust.12,art.9c ust.2 ustawy o przeciwdziałaniu.....
Może moje zapytanie było mało precyzyjne. Chodzi mi o to czy ktoś zupełnie nie związany z Zespołem i jego zadaniami może sobie przyjść i posłuchać np. pracownik UG itp.
Ustawa mówi, że innymi osobami mogąć być specjaliści
w dziedzinie przeciwdziałnia przemocy w rodzinie.
w dziedzinie przeciwdziałnia przemocy w rodzinie.
Pewnie brakuje Urzędasowi tematów do plotek. Ja bym nie zapraszał, ale to decyzja Przewodniczącego...
specjaliści, osoby, kóre moga cos wnieść do postępowania zapraszamy na GR (podpisuja oczywiście oświadczenie)
Na posiedzenie ZI to niby czemu nie zapraszać innych osób?
Mozna przeciez zaplanować tematykę posiedzenia, która może zainteresować (albo chcielibyśmy, żeby zainteresowała) np. przdstawicieli władz, radnych.
Można podzielić posiedzenia na dwie części - na jednej są zaproszeni goście, na kolejnej, kiedy opuszczą posiedzenie omawiamy sytuacje rodzin z procedurą.
Na posiedzenie ZI to niby czemu nie zapraszać innych osób?
Mozna przeciez zaplanować tematykę posiedzenia, która może zainteresować (albo chcielibyśmy, żeby zainteresowała) np. przdstawicieli władz, radnych.
Można podzielić posiedzenia na dwie części - na jednej są zaproszeni goście, na kolejnej, kiedy opuszczą posiedzenie omawiamy sytuacje rodzin z procedurą.
Oprócz Osoba spoza ZI na posiedzeniu - Przemoc w rodzinie, Asystent Rodziny przeczytaj również:
mam pytanie
DARMOWE szkolenia Wlkp ?
ODO,Pomoc Społeczna,Rozmowa z ofiarami przemocy,Świadczenia Rodzinne
sytuacja dziecko
sprawozdanie przemoc
dokumentowanie działań
ochrona danych
zawiadomienie o podejrzeniu popełnienia przestępstwa
sprawca przemocy
ODWOŁANIE CZŁONKA ZI
wzory
szkolenia