Osoba spoza ZI na posiedzeniu

Wybrane tematy:
studia praca socjalna ustawa o przeciwdziałaniu przemocy wniosek do ZK Co powinna zrobić szkoła??? Procedura niebieskiej karty - prawa i obowiązki Ankieta Asystent Rodziny
ODPOWIEDZ
~mash

Osoba spoza ZI na posiedzeniu

Post autor: ~mash »

Czy na posiedzeniu Zespołu Interdyscyplinarnego może być obecna osoba spoza Zespołu jako gość? Proszę o odpowiedź.
~a

Re: Osoba spoza ZI na posiedzeniu

Post autor: ~a »

OCZYWIŚCIE, przewodniczący zaprasza i tyle
~ex

Post autor: ~ex »

,,i tyle\'\' to mało art.9a ust.5, ust.12,art.9c ust.2 ustawy o przeciwdziałaniu.....
~mash

Post autor: ~mash »

Może moje zapytanie było mało precyzyjne. Chodzi mi o to czy ktoś zupełnie nie związany z Zespołem i jego zadaniami może sobie przyjść i posłuchać np. pracownik UG itp.
~ex

Post autor: ~ex »

Ustawa mówi, że innymi osobami mogąć być specjaliści
w dziedzinie przeciwdziałnia przemocy w rodzinie.
~Jkob

Post autor: ~Jkob »

Pewnie brakuje Urzędasowi tematów do plotek. Ja bym nie zapraszał, ale to decyzja Przewodniczącego...
~anna

Post autor: ~anna »

specjaliści, osoby, kóre moga cos wnieść do postępowania zapraszamy na GR (podpisuja oczywiście oświadczenie)
Na posiedzenie ZI to niby czemu nie zapraszać innych osób?
Mozna przeciez zaplanować tematykę posiedzenia, która może zainteresować (albo chcielibyśmy, żeby zainteresowała) np. przdstawicieli władz, radnych.
Można podzielić posiedzenia na dwie części - na jednej są zaproszeni goście, na kolejnej, kiedy opuszczą posiedzenie omawiamy sytuacje rodzin z procedurą.
ODPOWIEDZ