osoby palące w pracy
osoby palące w pracy
Jak to u was jest rozegrane: Osoby palące kilkanaście razy dziennie wychodza na papierowa a te które nie palą jest problem , żeby spokojnie zjęśc śniadanie ( tylko szybko, szybko) - czy jest na to jakiś przepisprawny? bo zaczyna mnie to już bardzo wkurzać siedze przy biurku i haruję z mała przerwa na sniadanie ( bo kawy nie pijam) a koleżanki na paieroska latają jakby dostały b iegunki - co za sprawiedliwość
-
- Praktykant
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Re: osoby palące w pracy
U nas już nie latają... miały wybór: albo odpracują, czas który tracą na palenie, albo przestaną. Jedna przestała, inni się zawzięli i nie palą w trakcie pracy.
wszyscy czytają ale nie piszecie komentarzy - ja też sie wkurzam na tych palących
Szkoda że się wkurzacie, bo w tym kraju mamy wolność, i nie rozumiem dlaczego mam być gorsza, i mam pytanie czy wy za nie robicie jakąś robotę , bo jak uczciwie pracują i się wyrabiają to co wam do tego, a muszę znosić inne fanaberie i się nie przepieprzam do nikogo, a wy jak sobie dłubiecie w nosie to one was nie krytykują.
"Jak to u was jest rozegrane: Osoby palące kilkanaście razy dziennie wychodza na papierowa a te które nie palą jest problem , żeby spokojnie zjęśc śniadanie ( tylko szybko, szybko) - czy jest na to jakiś przepisprawny? bo zaczyna mnie to już bardzo wkurzać siedze przy biurku i haruję z mała przerwa na sniadanie ( bo kawy nie pijam) a koleżanki na paieroska latają jakby dostały b iegunki - co za sprawiedliwość"
- może zła organizacja pracy? robisz coś za to osoby? wykonujesz ich pracę? czy w pracy nie chodzisz do toalety? nie odczytasz smsa? lub nie odbierzesz tel gdy dzwoni ktoś do Ciebie? szczerze wątpię
pozdrawiam
- może zła organizacja pracy? robisz coś za to osoby? wykonujesz ich pracę? czy w pracy nie chodzisz do toalety? nie odczytasz smsa? lub nie odbierzesz tel gdy dzwoni ktoś do Ciebie? szczerze wątpię
pozdrawiam
|Po prostu śmiech nie macie co robić a ty może sporo jesz czy inny tam głupotki. Na prawdę śmiech a takie niby mądre z wykształceniem a głupota w głowie
Oprócz osoby palące w pracy - Kadry przeczytaj również:
proszę o pomoc z wyliczeniem
ZFŚS
druki ścisłego zarachowania - jaka kategoria archiwalna?
świadectow pracy
zasiłek macierzynski pierwszy raz
l-4 183 dni
stosunek bezpośredniej podległości słuzbowej
szkolenie w sobotę czy nalezy się dzień wolny
ile urlopu przysługuje??
Zaproszenie
odprawa
praca w niedzielę
wymiar urlopu wypoiczynkowego
zbiory do GIODO
średnie zatrudnienie