Otwierające się okno zgody na treści marketingowe! - Dodatki mieszkaniowe

Strona 1 z 1    [ Posty: 8 ]

Napisano: 21 cze 2018, 14:08

Pytanie nie na temat, ale Wam też otwiera się ciągle na stronie forum okno dot. "zgody na lepsze dopasowanie treści marketingowych do Twojego zachowania" ???
Pomimo zaznaczenia tego, co chcą, to okno otwiera się z taką częstotliwością, że mnie "coś" trafia :oops: :cry: I tak jest od kilku dni...
Maxima
VIP
Od: 14 kwie 2017, 9:34
Zajmuję się: DM DE

Napisano: 22 cze 2018, 9:48

Nic mi nie wyskakuje. Korzystam z przeglądarki Firefox z włączoną aplikacją typu adblock.
Krwawa
Podinspektor
Od: 09 kwie 2014, 14:46
Zajmuję się:

Napisano: 22 cze 2018, 10:13

U mnie również nic takiego nie ma.

Dokładnie to wygląda zawsze forum u mnie w ten sposób i oczywiście żadne okna nie pojawiają się.
Załączniki
Forum.PNG
heiland
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 04 sty 2013, 20:46
Zajmuję się: ŚR, FA, ŚW, ZFŚS

Napisano: 22 cze 2018, 13:06

Krwawa pisze:Korzystam z przeglądarki Firefox z włączoną aplikacją typu adblock.
Tak, jak ja. Strasznie wkurzające, bo co chwilę się pojawia. W telefonie kom. na tej stronie również :x .Okno jest takiej treści:

Aby móc dalej dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści redakcyjne potrzebujemy Twojej zgody na lepsze dopasowanie treści marketingowych do Twojego zachowania. Dzięki nim, możemy finansować rozwój naszych usług.
Zgadzam się na przechowywanie w moim urządzeniu plików cookies, jak też na przetwarzanie ich w celach marketingowych, w tym profilowania, moich danych osobowych pozostawianych przeze mnie w ramach korzystania ze stron internetowych, serwisów i innych funkcjonalności zapisywanych w tych plikach cookies, przez Netstel oraz jego zaufanych partnerów. Zgoda jest dobrowolna i może być w każdym czasie wycofana.
---- zgadzam się
Wyrażam zgodę na udostępnianie moich danych osobowych pozostawianych przeze mnie w ramach korzystania ze stron internetowych, serwisów i innych funkcjonalności zapisywanych w tych plikach cookies, przez Netstel i zaufanych partnerów innym administratorom zainteresowanym marketingiem swoich produktów lub usług (reklamodawcom) jak też innym odbiorcom. Zgoda jest dobrowolna i może być w każdym czasie wycofana.
----- zgadzam się
Przyjmuję do wiadomości, że przysługują mi następujące podstawowe prawa: prawo żądania dostępu do swoich danych osobowych, prawo do ich sprostowania, prawo do usunięcia danych, prawo do ograniczenia przetwarzania oraz prawo do przenoszenia danych. Więcej informacji na temat przetwarzania Państwa danych osobowych, w tym przysługujących Państwu uprawnień, znajdziecie w naszej polityce prywatności oraz politykach prywatności zaufanych partnerów.
Jeśli chcesz ustalić zakres zgód udzielanych zaufanym partnerom, kliknij Zarządzaj moimi preferencjami
Maxima
VIP

Napisano: 22 cze 2018, 13:48

Może adblock pomoże. Używam AdGuard. Jest też opcja w Firefox - blokada wyskakujących okienek.
Krwawa
Podinspektor
Od: 09 kwie 2014, 14:46
Zajmuję się:

Napisano: 22 cze 2018, 15:18

Jeśli jest to uporczywe i powtarzające się to zgłoście to administratorowi @Keats.
heiland
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 04 sty 2013, 20:46
Zajmuję się: ŚR, FA, ŚW, ZFŚS

Napisano: 28 cze 2018, 9:19

Jest uporczywe, pomimo zaznaczenia wszystkiego na NIE i kliknięcia zapisz zgodnie z wyborem, okienko wyskakuje dalej.
Walka z wiatrakami since 1998.
Iks
Awatar użytkownika
VIP
Od: 27 lut 2014, 20:32
Zajmuję się:

Napisano: 29 cze 2018, 8:14

Jak widać, nie tylko ja mam ten problem. I nic do tej pory na to nie poradziłam :x
Maxima
VIP

Strona 1 z 1    [ Posty: 8 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x