Pęka zmowa zakłamaywania - HYdE PaRK

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]

Napisano: 27 lip 2014, 22:16

"Winą rosyjską były błędy w naprowadzaniu samolotu, które mogły być podstawą do roszczeń, zamiast chybionych teorii zamachowych" - napisał Radosław Sikorski odpowiadając naszemu dziennikarzowi.

Wprawdzie już raz Sikorski w rozmowie z Żakowskim wygadał się, że to nie była katastrofa tylko zamach ale później się z tego wycofał.

To co napisał dzisiaj na Twitterze stanowi zmianę o 180 stopni. Jeszcze parę miesięcy kryzysu ukraińskiego a nasi dzielni wodzowie w końcu zdobędą się może na odwagę i przyznają się, że to był zamach. Panie Sikorski liczymy na pana.
yustyna

Napisano: 29 lip 2014, 13:27

eeeee zamach.
Spotkały się dwa dziadostwa - polskie i ruskie. jedno miała jaja (przypominam, że kaczory Donaldy nie znoszą jaj) to zwaliło całą winę na tę drugą stronę. Potem ta druga strona (ta bez jaj) robiła wszystko by to zagmatwać bo wiedziało, że jest winna swojej niekompetencji i niedolności. Jednocześnie miała i ma za mało jaj by wskazać winę ruskich.
cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare
de Charette
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 07 maja 2014, 7:21
Zajmuję się:

Napisano: 29 lip 2014, 22:22

Zaraz wyznawcy religii smoleńskiej wyleją na Ciebie wiadra pomyj. Przez sam fakt, że ja się w temacie udzieliłem. Więc do ataku oszołomy.
betonowy

Napisano: 30 lip 2014, 15:01

Napisałam "pęka" nie "pękła". Przecież nikt takich tępych osobników, jak betonowy nie ruszy. Ale dla mądrych wystarczy to:

https://wiadomosci.wp.pl/kat,1329,title, ... &_ticrsn=5
yustyna

Napisano: 30 lip 2014, 15:06

ruta

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x