Pełnomocnik ds. profilaktyki uzależnień

Wybrane tematy:
świetlice środowiskowe w 2015 r.? Zachowaj trzeźwy Umysł Szkolenie- kontrola przedsiębiorców sprzedających alkohol przez GKRPA organizacja koloni programem terapeutycznym leczenie z.stały-alkohol
~Izolda

Re: Pełnomocnik ds. profilaktyki uzależnień

Post autor: ~Izolda »

Kasiu, ja pracuję z rodzinami z problemem alkoholowym. W 100-tysięcznym mieście.
~obserwator

Post autor: ~obserwator »

a jaki Masz staż pracy i czy podzieliłabyś sie swoim doświadczeniem z tymi, co go mają niewiele?
~t.g

Post autor: ~t.g »

ja jestem z małej miejscowosci ...zajmuję się profilaktyka ale oprócz tego jeszcze inne sprawy i ustawy
~t.g

Post autor: ~t.g »

ja jestem z małej miejscowosci ...zajmuję się profilaktyka ale oprócz tego jeszcze inne sprawy i ustawy
~Weronika

Post autor: ~Weronika »

poprosze o kontakt z osobą , która zajmuje się sprawami dot. profilaktyki uzależnień
~anka

Post autor: ~anka »

A czym zajmuje się pelnomocik , czy może np. powolać punk konsultacyjny lub tworzyć grupy wsparcia ?
~pola

Post autor: ~pola »

czy pełnomocnik ds. profilaktyki i rozwiązywaniaproblemów alkoholowych ma obowiązek odwiedzać domy osób kierowanych na leczenie odwykowe i monitorować jego leczenie.
~marlen

Post autor: ~marlen »

Jaki zakres obowiązków u was ma pełnomocnik wójta?
~terenowa @

Post autor: ~terenowa @ »

U nas pełnomocnik nie jest przypisany do OPSu i nic go nie Łączy , bo i nie chce. Nie wyobrażam sobie ,że miaby chodzic po domach nawet gdyby mu wolno byłO.
moim zdaniem dobrym rozwiązaniem jest gdy pełnomocnik jak i profolaktyka jest prowadzona w obszarach pomocy spoŁecznej wychodzi i taniej, i świadczona pomoc jest udzielana pełniej i sprawniej.
~Majka

Post autor: ~Majka »

Mam takie pytanie: Czy w ramach profilaktyki alkoholowej mogą być zawarte umowy z instruktorami sportowymi?
ODPOWIEDZ