piecza zastępcza - Stare tematy

Strona 1 z 1    [ Posty: 6 ]

Napisano: 15 gru 2011, 15:20

Co z ustwą o pieczy zastępczej? robicie coś czy czekacie?
~prac.socj.

Napisano: 15 gru 2011, 15:48

My póki co nie robimy nic, bo tak naprawdę nie wiadomo co i jak. Jesteśmy przygotowani na zmiany, ale póki co nie wprowadzamy, bo nie wiadomo w końcu jak to będzie. W założeniu zbliża sie nowelizacja... zobaczymy.
~onaczylija

Napisano: 15 gru 2011, 22:43

onaczylija! to chyba tylko Wy jesteście przygotowani na zmiany! Macie może uchwałę dt rodziców biologicznych - proszę podziel się tymi wiadomościami.
~Mada

Napisano: 27 gru 2011, 14:33

przygotowani na zmiany nie znaczy MAMY JUż wszystko. Co do biologicznych morduję się z tym :( jak będę miała juz napisaną Uchwałę to moge się podzielić w zamian... no może i ja czegos będę potrzebowała, póki co kończę zmianę porozumień \"placókowych\". Wszystko stoi na głowie.
~onaczylija

Napisano: 27 gru 2011, 23:35

~onaczylija - pozdrawiam i czekam na jakieś uwagi, ja akurat mam działkę rodziców biologicznych /uchwała, decyzje, egzekucja, alimenty, BIG/
~Mada

Napisano: 27 gru 2011, 23:48

ja nie wiem co mam, bo do POKL-u, który realizowałam ostatnie 3 lata mam dostać dodatek w postaci obowiązków... aż rwę się do pracy... myślę, że same góry jeszcze nie wiedzą co nam przeznaczone, bo ta ustawa faktycznie jest tragifarsą.
~onaczylija

Strona 1 z 1    [ Posty: 6 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x