DECYZJE DLA RODZICÓW BIOLOGICZNYCH W 2012 - Stare tematy

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]

Napisano: 22 gru 2011, 13:20

MA KTOŚ JUŻ WZORY DECYZJI DLA RODZICÓW BIOLOGICZNYCH? SAMI JE ROBICIE CZY RADCY PRZYGOTOWUJĄ? POZDRAWIAM
~**

Napisano: 23 gru 2011, 9:36

Wszystko robimy (robię) sami (sama), radca tylko zatwierdza. Ale decyzji dla biologicznych nie zrobiłam, bo przecież nie mam jeszcze uchwały - wiec co będę robić
~iwa

Napisano: 26 gru 2011, 21:22

Pozdrawiam wszystkich świątecznie! :)
~iwa masz już jakiś zarys uchwały? Ty ją będziesz pisać? Ja cały czas myślę jakie ustalić kryteria odstępowania - bo to chyba będzie najbezpieczniejsze - jak myślisz?
~Mada

Napisano: 27 gru 2011, 9:47

my zrobiliśmy uchwałę ale nie przewiduje ona żadnych kryteriów odstępowania, tylko ewentualnie umarzanie, bo w świetle nowej ustawy musimy najpierw opłate ustalic a potem ewentualnie dalsze czynności, mamy w zamysle troche tych nierobów zmobilizowac do płacenia a jak nie bedą to trudno komornik będzie miał prace zbyt mało restrykcyjnie traktujemy biologicznych, którzy porzucają własne dzieci i państwo łoży na ich utrzymanie, zaś oni buduja sobie piękne domy za pracę nielegalnie zresztą za granicą.
~Iza

Napisano: 27 gru 2011, 23:40

~Iza, a w którym miejscu w nowej ustawie pisze o postępowaniu egzekucyjnym w administracji, bo szukam i nie widzę. Możesz podzielić się głównymi punktami uchwały? A jak będziecie umarzać to na koniec roku będziecie wystawiać PITY rodzicom?
~Mada

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x