to macie

Tak, dużo pracy ze świadczeniami to jest przeszkoda w pozyskaniu informacji. Obśmiałem sie jak norkaops33 pisze:Stoi na przeszkodzie art. 23b ust. 5 wprost przewidziany na przypadki własnie gdy empatia nie działa nie z naszej winy, plus duzo pracy z św. rodzicielskim plus dużo pracy z zł za zł.
Umiejśtność czytania przepisów to jak widać duzy problem na tym forum - nie ja pierwszy to zreszta wskazuję.
Jak dla mnie goniące terminy i ludzie czekający na pieniądze są głównym problemem. Szybciej interesant dostanie dokument z ZUS, UP lub US niż my otrzymamy odpowiedź drogą pisemną. Oczywiście można przedłużać postępowania i czekać, ale chyba nie o to chodziło?ludek pisze:Tak, dużo pracy ze świadczeniami to jest przeszkoda w pozyskaniu informacji. Obśmiałem sie jak norkaops33 pisze:Stoi na przeszkodzie art. 23b ust. 5 wprost przewidziany na przypadki własnie gdy empatia nie działa nie z naszej winy, plus duzo pracy z św. rodzicielskim plus dużo pracy z zł za zł.
Umiejśtność czytania przepisów to jak widać duzy problem na tym forum - nie ja pierwszy to zreszta wskazuję.