Pilna informacja z Ministerstwa - Świadczenia rodzinne

Strona 5 z 5    [ Posty: 48 ]

Napisano: 29 sty 2016, 10:15

Zgłosiłem błędy telefonicznie. Pan na ok. 11 zgłoszonych różnych błędów i ostrzeżeń miał jedną odpowiedź. To jest błąd związany z wydajnością systemu, nad którą ciągle pracujemy. :D I to by było na tyle. Więc koperty, znaczki i heja :lol:
tomektomek

Napisano: 03 lut 2016, 20:22

SYGNITY pisze:A tak z ciekawości, żeby wrócić do meritum sprawy, ktoś już próbował coś zgłaszać na nowe adresy i uzyskał jakąś pomoc? Bo my też już dziś zgłosiliśmy na nowy adres błąd nie działania Empatii, ale na razie nic.
pozdrawiam
zgłaszanie tam błędów, jest jak rzucanie kamienia w wodę ... coś wrzucasz i już nic nie wraca :-). A nie wróciło raz przepraszam, informacja, że nas odetną od Empatii bo za dużo wysyłamy zapytań ;-)
Krzysiek MOPS

Napisano: 04 lut 2016, 11:12

witam wszystkich

Tak a propos samej firmy Softiq. Polecam sprawdzić tą "firmę" na CEiDG i KRS. Bardzo ciekawe rzeczy wychodzą :) Data założenia działalności, kapitał zakładowy, etc. Niedługo będą świętować rocznicę ...
Wróży to świetlaną przyszłość i szybkie rozwiązywanie problemów. Takie informacje wiele wyjaśniają.

pozdrawiam i miłego dnia
SoroQ

Napisano: 04 lut 2016, 11:50

SoroQ pisze:witam wszystkich

Tak a propos samej firmy Softiq. Polecam sprawdzić tą "firmę" na CEiDG i KRS. Bardzo ciekawe rzeczy wychodzą :) Data założenia działalności, kapitał zakładowy, etc. Niedługo będą świętować rocznicę ...
Wróży to świetlaną przyszłość i szybkie rozwiązywanie problemów. Takie informacje wiele wyjaśniają.

pozdrawiam i miłego dnia
Eee, czepiasz się. Nie przyszło Ci do głowy, że mogą mieć duzy kapitał zakładowy w postaci znajomości w ministerstwie?
Niejaki Edmund J. mimo młodego wieku tez został doradcą ministra Antoniego bo miał duży kapitał zakładowy - organizował mu kampanię wyborczą. Pieniądze to nie wszystko.
"Oko za oko, ząb za ząb, złotówka za złotówkę."
Kodeks Hammurabiego
ludek
Awatar użytkownika
Podinspektor
Od: 23 cze 2006, 14:51
Zajmuję się:

Napisano: 05 lut 2016, 0:05

Taaa na moje zgłoszenie dot. niedziałania PESEL napisali mi dwutonie po dopytywaniu moim, że PESEL został na zlecenie MRPIPS'u wyłączony i będzie w przyszłości zastąpiony inną aplikacją.
Ja patrzę po południu a tu co? PESEL działa jak lala!
Wysłałem zapytanie co w związku z ich odpowiedzią a tym, że w cudotwórczy sposób wyłączony PESEL działa :)
Ciekawe co odpiszą jutro jeżeli odpiszą w ogóle, na wcześniejsze pytania odpowiadali praktycznie od razu.
"nie podobuje sie mnie to" :evil:
heiland
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 04 sty 2013, 20:46
Zajmuję się: ŚR, FA, ŚW, ZFŚS

Napisano: 05 lut 2016, 10:25

Co do znaczków, kopert itd. Byłam na szkoleniu z Panią z ministerstwa. Oczywiście rozmawialiśmy o śmiesznie działającej empatii. Generalnie, nie mamy prawa ŻĄDAĆ dokumentów od ludzi, ale jak sami nam tak bardzo chcą przynieść... ;) TAk wiec generalnie, jesli ładnie ludziom odpowiemy na pytanie co potrzebne do wniosków nie ma przeszkód żeby nadal nam przynosili dokumenty. Jesli chcą oczywiście :D
bhdr

Napisano: 05 lut 2016, 15:24

bhdr pisze:Co do znaczków, kopert itd. Byłam na szkoleniu z Panią z ministerstwa. Oczywiście rozmawialiśmy o śmiesznie działającej empatii. Generalnie, nie mamy prawa ŻĄDAĆ dokumentów od ludzi, ale jak sami nam tak bardzo chcą przynieść... ;) TAk wiec generalnie, jesli ładnie ludziom odpowiemy na pytanie co potrzebne do wniosków nie ma przeszkód żeby nadal nam przynosili dokumenty. Jesli chcą oczywiście :D

a nie prawda !!!!! grzecznie możecie mówic ale Urzędy skarbowe już grzecznie nie wydaja zaświadczeń o dochodach, wręcz sa niemiliii !!!!!!!!!! odsyłają ludzi z kwitkiem
nowa77777

Napisano: 09 lut 2016, 10:54

ludek pisze:
SoroQ pisze:witam wszystkich

pozdrawiam i miłego dnia
Eee, czepiasz się. Nie przyszło Ci do głowy, że mogą mieć duzy kapitał zakładowy w postaci znajomości w ministerstwie?
Niejaki Edmund J. mimo młodego wieku tez został doradcą ministra Antoniego bo miał duży kapitał zakładowy - organizował mu kampanię wyborczą. Pieniądze to nie wszystko.

Oj czepiasz się Piotrka z Softiq dają radę "on z szwagrem" co tam o rocznicy może akurat oni obchodzą "miesięcznicę"... ;) ale jak masz problem zawsze możesz zadzwonić do niego na komórkę....
Zjem Ci Chleb
Awatar użytkownika
Podinspektor
Od: 07 lip 2009, 15:01
Zajmuję się:

Strona 5 z 5    [ Posty: 48 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x