Plakat promujący WSWD 2014 - Pomoc społeczna (forum ogólne)

Strona 5 z 8    [ Posty: 74 ]

Napisano: 03 mar 2014, 16:03

Admina pytasz ?
~emilka!!

Napisano: 03 mar 2014, 16:12

Ciebie i was wszystkich.

Wkur.wia mnie to że u nas ważniejsze od wiedzy są: religia, orientacja, styl ubierania się gust muzyczny itp. Tylko w Polsce jest to wszystko takie poje.bane.
Wielu ludzi nie m pracy tylko dlatego że ma tatuaże, są ateistami (co często podkreślają), gejami albo ubierają się inaczej niż wszyscy.
W tym kraju żyje sie źle bo całe życie trzeba grać kogoś kim się nie jest.

Ok wróćmy do plakatu.
~Adam

Napisano: 03 mar 2014, 16:52

Adam w Polsce jest zaściankowość. Na szczęście tu i ówdzie widać odwilż. Pozwolę sobie na chwilę refleksji.. - Jestem na szkoleniu pt. \" Praca ze sprawcą przemocy i ofiarą przemocy \" - i protestuję kiedy kierownik GOPS mówi na forum :
..\" słyszałam taką mądrą sentencję, mówi pani dalej.. - jak mężczyzna uderzy kobietę pierwszy raz to jest to jego wina- ale kiedy uderzy ją drugi raz to jest to jej wina ...\" O czym my mówimy? takie bzdety opowiada przedstawiciel instytucji pomocy społecznej.?
Moja znajoma, katoliczka opowiadała mi - że na zebraniu komunijnym jedna z matek zaprotestowała, mówiąc, iż jej syn w sukni tzw albie nie pójdzie do I Komunii Św- bo ona nie chce żeby był gejem..\" - więc widzisz . Ale to norma. Ja walczę z kutwami. Moja przyjaciółka jest Protestantem- jestem w szkole na spotkaniu i słyszę jak nauczycielka mówi - ..no wie pani ..no ta pani znajoma - oni są niewierzący..kociarze ! Czujesz klimat ?. Pani zapamięta lekcję edukacji do końca życia.

ps. Ja nie gram nikogo- jestem kim jestem.
Ale ok wróćmy do plakatu.
Ładny ?;)
~emilka!!

Napisano: 03 mar 2014, 17:05

Paskudny;)
Tego proszku bym nie kupił bo kolory koszulek są wyblakłe.
~Adam

Napisano: 03 mar 2014, 17:12

Bardzo brzydki ;) ja bym w takich koszulkach nie chodziła;)

ps
Kończę pracę. Przez Ciebie zapinkoliłam na końcu z robotą - całą teczkę ;)- nic nie zrobiłam..gadałam...
~emilka!!

Napisano: 03 mar 2014, 17:18

jak zwykle emilka gadała od rzeczy, sama sobie zaprzeczała i jak zwykle nic dobrego nie zrobiła.
~!

Napisano: 03 mar 2014, 17:35

Relax Emilko. Robota nie zając;)
~Adam

Napisano: 03 mar 2014, 19:37

\" Wkur.wia mnie to że u nas ważniejsze od wiedzy są: religia, orientacja, styl ubierania się gust muzyczny itp. Tylko w Polsce jest to wszystko takie poje.bane.
Wielu ludzi nie m pracy tylko dlatego że ma tatuaże, są ateistami (co często podkreślają), gejami albo ubierają się inaczej niż wszyscy.
W tym kraju żyje sie źle bo całe życie trzeba grać kogoś kim się nie jest \"
.........................................................

Sam siebie też pewnie wk..... bo z jego postów wynika, że jest mało tolerancyjny.
Sam siebie nakręca i gra, gra, gra.
~??

Napisano: 03 mar 2014, 22:06

Kocham się;)
~Adam

Napisano: 03 mar 2014, 22:35

Adam nie jest tolerancyjny ? - a daj spokój..Ciekawe co ty rozumiesz przez pojecie Tolerancja ?

~emilka

Strona 5 z 8    [ Posty: 74 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x