plan sprawdzeń

Wybrane tematy:
umowa-ochrona danych przeniesienie Kadr OPS do innej jednostki Bardzo proszę o pomoc -dokumentacja zgodna z RODO umowa powierzenia z osobą z którą popisujemy umowę zlecenie Udostępnianie danych osobowych zniszczenie dok. archiwum a umowa powierzenia
ania77

plan sprawdzeń

Post autor: ania77 »

Czy przeprowadzaliście juz sprawdzenie zgodności przetwarzania danych osobowych? Czy trzeba posprawdzać wszystkie punkty zapisane w planie sprawdzeń?
Anulka85
Praktykant
Zajmuję się:
Kontakt:

Re: plan sprawdzeń

Post autor: Anulka85 »

A czy ktoś będzie takim dobrym duszkiem i podrzuci jak ma wyglądać ten plan sprawdzeń?? Tak wiecie na Mikołaja taki malutki prezent zrobić
Ryszarda

Post autor: Ryszarda »

Mam dla Ciebie prezent na Mikołajowo-noworoczny . Napisz na adres: [email protected]
prześlę Tobie wzór planu sprawdzenia oraz sprawozdania .Oba dokumenty są wzorami opracowanymi przeze mnie w oparciu o rozporządzenie Ministra Administracji i Cyfryzacji.......
Nata86

Post autor: Nata86 »

a czy ja mogłabym Ryszarda i ja prosić o taki prezent noworoczny jaki jest wzór planu sprawdzenia...? :) [email protected] :roll:
pcspec
Praktykant
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: pcspec »

ania77 pisze:Czy przeprowadzaliście juz sprawdzenie zgodności przetwarzania danych osobowych? Czy trzeba posprawdzać wszystkie punkty zapisane w planie sprawdzeń?
-po to tworzymy plan sprawdzeń, żeby wszystko sprawdzić, ale
-życie bywa nieprzewidywalne i czasami czegoś sprawdzić się nie da.
W takiej sytuacji praktykuję jasne wpisanie do sprawozdania, czego i dlaczego nie sprawdziłem.
Aga30

Post autor: Aga30 »

Witam a czy ja tez mogłabym poprosić o taki plan?
Kana

Post autor: Kana »

Przyłączam się również do prośby :) [email protected]
kasia123

Post autor: kasia123 »

Bardzo proszę o plan sprawdzeń [email protected]
Gopsik4569

Post autor: Gopsik4569 »

Ja również bym poprosił