plan sprawdzeń
plan sprawdzeń
Czy przeprowadzaliście juz sprawdzenie zgodności przetwarzania danych osobowych? Czy trzeba posprawdzać wszystkie punkty zapisane w planie sprawdzeń?
-
- Praktykant
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Re: plan sprawdzeń
A czy ktoś będzie takim dobrym duszkiem i podrzuci jak ma wyglądać ten plan sprawdzeń?? Tak wiecie na Mikołaja taki malutki prezent zrobić
Mam dla Ciebie prezent na Mikołajowo-noworoczny . Napisz na adres: [email protected]
prześlę Tobie wzór planu sprawdzenia oraz sprawozdania .Oba dokumenty są wzorami opracowanymi przeze mnie w oparciu o rozporządzenie Ministra Administracji i Cyfryzacji.......
prześlę Tobie wzór planu sprawdzenia oraz sprawozdania .Oba dokumenty są wzorami opracowanymi przeze mnie w oparciu o rozporządzenie Ministra Administracji i Cyfryzacji.......
a czy ja mogłabym Ryszarda i ja prosić o taki prezent noworoczny jaki jest wzór planu sprawdzenia...?
[email protected] 

-
- Praktykant
- Zajmuję się:
- Kontakt:
-po to tworzymy plan sprawdzeń, żeby wszystko sprawdzić, aleania77 pisze:Czy przeprowadzaliście juz sprawdzenie zgodności przetwarzania danych osobowych? Czy trzeba posprawdzać wszystkie punkty zapisane w planie sprawdzeń?
-życie bywa nieprzewidywalne i czasami czegoś sprawdzić się nie da.
W takiej sytuacji praktykuję jasne wpisanie do sprawozdania, czego i dlaczego nie sprawdziłem.
Oprócz plan sprawdzeń - Ochrona Danych Osobowych przeczytaj również:
Zgoda na przetwarzanie
czymacie już plan sprawdzeń?
Jakie Zbiory Danych
polecany szkoleniowiec
Sprawdzenie
Obowiązek informacyjny
Szkolenie IRSS
PBI po zmianach
wynagrodzenie ABI
dowód osobisty
Dz.U.?
ABI
jakie upoważnienia
upoważnienie do przetważania danych dla wszystkich pracown??
Jawny rejestr zbioru danych osobowych
umowa powierzenia przetwarzania danych osobowych