ploteczki MOPS wrocek - HYdE PaRK

Strona 27 z 50    [ Posty: 497 ]

Napisano: 08 wrz 2011, 23:26

i w tym rzecz cała by do końca nie dać ciała;)
by być innym i niewinnym:) by coś zdobić nie narobić:)
~nikita

Napisano: 08 wrz 2011, 23:29

Tyle że z tego wątku już od dawna nic nie wynika
Czytając go nie jeden ze śmiechu się posika;)
~Adam

Napisano: 08 wrz 2011, 23:34

no właśnie o to chodzi:) by się po...śmiać:) jak sobie ludzie milutko piszą:) a wątek może być w wątku nie trzeba nic nowego zakładać:) i tak wszystkie inne znikają gdzieś w przestrzeni a ten regularnie wraca jak bumerang:) czyli coś w tym jest:)
~nikita

Napisano: 08 wrz 2011, 23:35

W sumie racja:)
~Adam

Napisano: 08 wrz 2011, 23:44

nie chciałam burzy rozpętać, ale nie podoba mi sie że z plotek dowiaduję się , że kierownicy, zastępcy, decyzyjne i pare innych osób dostały podwyżku i to po ok. 400,- Dyrektor czuje się ,panem na włościach, niedługo będzie na wyzszym stanowisku.ale kto na niego zagłosuje i na jego partię. Mógł podzielić pieniądze na prac. socj. którzy na jego zarabiają, bez nich nie ma formacji społeczosciowej. Czy Dyrektor który zastrasza jest lubiany. ponieważ dąży do swojego celu po trupach innych ludzi.Coś nie tak. zobaczymy w przyszłości. Niech się wstydzą co ukrywają!!!
Jestem tematem zbulwersowana. Nie pojete za czasów dr. Nałęckiego, kto go nie zna niech żałuje. To był prac socjalny z serca, a nie przyniesiony w teczce jak za komuny do kariery!!!. Pan dyrektor powinien stawiać na dobrego konia jak pracownicy socjalni.
~Bebe

Napisano: 09 wrz 2011, 8:59

Oj wstydź się dyrektorze ! Nieładnie! Z ta jego kariera to bym troszkę poczekala:) oj chyba ugrzezl na tym stanowisku i tak pozostanie:( co gorsza dla nas! Bo nie ma nic gorszego niż szef który kompletnie nie zna pracy prac. Soc.
~Omega

Napisano: 09 wrz 2011, 9:02

Panie Z ..... A pan ile dostał? Za brak wiedzy kompetencji i udawanie ze Pan pracuje!! Co ile podwyżki?
~Malutka ladniutka

Napisano: 09 wrz 2011, 12:47

jestem wdzięczna za te wpisy bo nie wiedziałam ,że dostałam podwyżkę( DECYZYJNA) to teraz wiem:) jakoś na pasku tego nie widać......ale pewnie jak piszecie to wiecie lepiej..
~<<<<<<<<

Napisano: 09 wrz 2011, 17:56

Każda ryba psuje się od głowy.
~Adam

Napisano: 09 wrz 2011, 19:02

My wiemy kto dostał a kto nie.
i nie wszyscy dostali, niestety nie wszyscy zasłużyli.
~boss

Strona 27 z 50    [ Posty: 497 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x