ploteczki MOPS wrocek - HYdE PaRK

Strona 10 z 50    [ Posty: 497 ]

Napisano: 17 sie 2011, 14:04

Ale punkt widzenia się zmienia wraz punktem siedzenia. Nie wiesz o tym Sobie Taka?
~xxx

Napisano: 17 sie 2011, 14:05

Hej :) Ty jesteś klamczuszka:):):) nikt nie bierze serio to co ty piszesz:( a powroty ok są i niech bedą:) do pracy na stanowisku nie wystarczy 20 lat pracy w terenie! Trzeba mieć coś jeszcze w głowie! A jezdzenie po pracownikach to codzienność! A i oczywiście podejście do klientów od 20 lat takie same! Pora na zmiany:) buziaczki klamczuszko:)
~ron

Napisano: 17 sie 2011, 15:21

ron - nie oceniaj osoby!!!

SobieTaka - jak piszesz nie mieszkasz tam,(ja też), nie upieraj się, Mikołaj B. ma rację.
Praca w terenie, czy była? Jle lat? Jakie to ma mieć znaczenie? Ważny jest charakter, zdolności, powołanie - przede wszystkim!
Ty - Sobie Taka - w wczęści też mas rację - czasem kierownicy dają sobie radę, nawet bez ksiegowych, ps maja luksus - to prawda, ale też bywa że ps. po zostaniu Kierownikiem tworzy etaty pół na pół ; czyli dodatkowo, pomocniczych dla siebie osób, administrujących, oddając tym osobom własne obowiązki a sam podpisując tylko pisma.
Powoduje to więcej \"papierków\".
Pozdrawiam.
~Ana

Napisano: 17 sie 2011, 17:21

Sobie taka.
Chyba nie zrozumiałaś co napisałem. Praca jest zawsze od 7.30 do 15.30 przez powroty musi być skracana i przekładana na następny dzień itd. żeby zdąrzyć do biura na 15.30, żeby tylko się pokazać w biurze.
Widać, że nie bardzo wiesz o czym piszę. W życiu nie wyszedłem z terenu wcześniej niż 15.30 bo zwyczajnie się nie da. Ale ty chyba masz inne doświadczenie w tym zakresie i dlatego tak się wkurzasz przy każdej wypowiedzi coś dużo jadu w Tobie jest.
Przeczytaj ze zrozumieniem i nie czepiaj się każdej wypowiedzi. Trochę refleskcji zalecam i melisę:)
Nie napisałem, że wszyscy kierownicy są tacy, są ludzcy ale tych kierowników jest niewiele a szkoda.
~Mikołaj B.

Napisano: 17 sie 2011, 22:12

Witam. Jestem z ZTPS 5 i wiecie co mam w d...... moja kierowniczkę a pracuje ja trzeba i nie dam jej argumentu do jeżdżenia po mnie. Róbmy swoje! A o niej wszyscy mamy odpowiednie zdanie. niech wie ze dla mnie jest ............. . kocham swoja pracę a ona jej mi nie obrzydzi!!!!
~aniołek

Napisano: 17 sie 2011, 22:13

zgadzam sie
~,

Napisano: 17 sie 2011, 22:15

y
~.

Napisano: 19 sie 2011, 15:33

czepiliście się 4 jak rzepy psiego ogona, nie podoba się to przenieście się na 3 tam dopiero kier cacy, wcale z pokoju nie wychodzi, czyta gazety słucha książek z magnetofonu, i wszystkich i wszystko załatwia jak cichociemny
~henia

Napisano: 19 sie 2011, 18:23

a ja uważam, że jest w porzo kier. nie robi zwyczajnie problemów, ludzki chłop:) nie pracuję w tym ztps ale wiele dobrego o nim słyszałam.
I oby takich więcej kierowników:)
~ola

Napisano: 19 sie 2011, 18:30

Wy tu gadu gadu a kierownictwo z Wrocka robi swoje:)
~Adam

Strona 10 z 50    [ Posty: 497 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x