dziękuję, krótki i zwięzły o taki mi chodziło
tylko czy to na pewno wystarczy ?
mam jeszcze kilka dodatkowych punktów i nie wiem czy jest konieczność żeby je zawierać :
np. możliwości i przeszkody w realizacji usługi, postępy rodziny, problemy rodziny, plan pracy na kolejne 6 m-cy.. ?
espresso -no to już nie punkty kochana...i nie sprawozdanie -ale Diagnoza funkcjonalana Ci się z tego zrobi.
W sprawozdaniu ( jeśli nie poprzedzasz go diagnozą- nie jest obowiązkowa ;) określ typologię rodziny po prostu -w 4 zdaniach.Z definicji wyjdzie ci rodzaj trudności . Do meritum nawiązując ..Tak to ważne ja uważam aby zaznaczyć owe przeszkody ale nie kupuję tematu w postaci sformułowania " Możliwości i przeszkody w realizacji usługi " usługi?? dlaczego usługi?
przykład : w rodzinie występuje niepełnosprawność. tak? no więc jest to w/g ciebie przeszkodą w realizacji usługi ?
taka specyfika pracy AR- że pracuje przede wszystkim na barierach, trudnościach, dysfunkcjach..;) więc ? przemyśl to na spokojnie?
Emilko Twoje rady jak zwykle profesjonalne
czyli typologia rodziny, a potem ?
czy powielać cele z planu ? (tak mam we wzorze ale wydaje mi się że nie ma potrzeby wypisywać ich znowu).
zastąpić słowo "usługa".. - może być zadania wykonane i powody dla których zadania nie zostały zrealizowane ?
Plan pracy na kolejne miesiące powinnam zawrzeć ? czy wystarczą wnioski ?