POMOCY nie mam opcji utworzenia sprawozdania S01 - Karta Dużej Rodziny

Strona 2 z 2    [ Posty: 15 ]

Napisano: 25 lip 2019, 15:01

Herka pisze:
michu95 pisze:Potem prosiłem o usuwanie tych chińskich postów
Też pisałam w tej sprawie już kilka razy.
michu95 pisze: ubu (który jest bardzo pomocny i dzięki któremu praca z kdr staje się znacznie weselsza)
Ja również czytam ubu żeby poprawić sobie humor :D
michu95 pisze:Jest już analiza danych, ale chyba nie wszystko działa poprawnie.
Jak macie jakiś konkretny przypadek to piszcie proszę na HD z numerem wniosku. Testy funkcjonalności oczywiście były, ale mogliśmy czegoś nie wykryć.

KOCHANI aż się wzruszyłem, ostatnio przed urlopem atakują mnie nie tyle chińskie boty, co nawał roboty - tzw. wnioski elektroniczne, sami wiecie że nakład pracy wtedy jest x3, żeby było sprawnie bez błędów i nieporozumień , ale po waszych wpisach, to aż się wzruszyłem ;), a nie... to pot ze mnie leci :mrgreen:, a tak na poważnie, to dzięki temu forum i wam głównym spamującym poza oczywiście chińskimi botami serdecznie dziękuje za pomoc i współpracę. Gdyby nie wy to nawet nie wiedział bym jak w czarnej d.... jestem i ilu z was tam jest ze mną :lol:
"To err is human, to forgive is divine"
ubu
Awatar użytkownika
Podinspektor
Od: 27 lip 2017, 11:31
Zajmuję się: KDR

Napisano: 29 lip 2019, 18:23

hej ja też mam odrzucone sprawozdanie za I półrocze 2019 z kdr S 01( a tak wogóle niektórzy piszą coś jeszcze o sprawozdaniu w cas a ja w cas nie widzę sprawozdania z kdr do wypełnienia gdzie tego szukać ?)
opsSR34
Referent
Od: 30 lip 2017, 14:56
Zajmuję się: ŚR, FA, DM,

Napisano: 30 lip 2019, 8:44

opsSR34 pisze:hej ja też mam odrzucone sprawozdanie za I półrocze 2019 z kdr S 01( a tak wogóle niektórzy piszą coś jeszcze o sprawozdaniu w cas a ja w cas nie widzę sprawozdania z kdr do wypełnienia gdzie tego szukać ?)
zapytaj osobę, która zajmuje się u was CAS'em (Centralna Aplikacja Statystyczna). Być może wy takiego sprawozdania nie macie, u nas w warm-maz było.
michu95
Starszy referent
Od: 17 cze 2016, 12:10
Zajmuję się:

Napisano: 31 lip 2019, 10:18

weszłam w szczegóły i mi zapisało nowe sprawozdanie jak je mogę modyfikować???
Baska
Stażysta
Od: 14 mar 2017, 12:36
Zajmuję się: Swiadczenia rodzinne

Napisano: 31 lip 2019, 10:19

ok juz wiem przepraszam za post
Baska
Stażysta
Od: 14 mar 2017, 12:36
Zajmuję się: Swiadczenia rodzinne

Strona 2 z 2    [ Posty: 15 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU