POMOCY!Wniosek o karty elektroniczne a karty tradycyjne wyda - Karta Dużej Rodziny

Strona 1 z 1    [ Posty: 2 ]

Napisano: 19 sie 2019, 10:07

Witam, Pani złożyła wniosek elektronicznie o przyznanie dodatkowej formy Karty Dużej Rodziny dla całej rodziny, problem w tym że karty tradycyjne ma przyznane w innej Gminie. Jak postępujecie? Wezwać Panią z kartami i je w systemie anulować a u mnie złożyć na obydwie formy? Czy trzeba jakąś informację do tej innej Gminy wysłać że anulowałam ich karty? Czy system pozwoli mi anulować karty które ja nie wydałam? I jak to zrobić? Ktoś podpowie?
Z góry dziękuję za wszelką pomoc.
Eli77
Praktykant
Od: 25 sty 2019, 12:46
Zajmuję się: FA,KDR,Stypendia

Napisano: 19 sie 2019, 12:04

jeżeli zmieniła gminę zamieszkania, to powinna także tradycyjne zamówić w waszej nowej gminie, jak najbardziej ja bym wezwał wnioskodawczynię, wydrukował jej elektroniczny wniosek, pozmieniał zgodnie z wolą i ustawą długopisem co trzeba i kazał poparafkować te zmiany, a potem edytował bym elektroniczny wniosek zgodnie z dokonanymi zmianami, system pozwoli ci anulować stare kdr automatycznie, natomiast powinnaś do tamtej gminy wysłać informację jakie numery kart kdr (więcej info w związku z RODO nie powinno się wpisywać) zostały anulowane, tak żeby wiedzieli.
"To err is human, to forgive is divine"
ubu
Awatar użytkownika
Podinspektor
Od: 27 lip 2017, 11:31
Zajmuję się: KDR

Strona 1 z 1    [ Posty: 2 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x