Witam, może ktos podpowie jak sie robi ponownie ocenę formalną wniosku. Przydzielilam do oceny, wybrałam opcję do poprawy. Gdy klikam w menu nawigacyjnym do poprawy, niby wyszukuje mi ten wniosek, ale nie mam możliwości edycji. Może cos pominęłam. Dziękuję za pomoc
jeśli wysłałaś wniosek do poprawy, to wnioskodawcy musi ten wniosek poprawić i odesłać do instytucji, dopiero wtedy będziesz mogła ponownie ocenia formalnie, albo znów odesłać do poprawy
W takiej sytuacji z pozycji realizatora klikasz "nowy wniosek" i wyszukujesz wnioskodawcę (podając 3 dane). Po wyświetleniu się wnioskodawcy klikasz w strzałkę po prawej stronie i przechodzisz na konto tego wnioskodawcy. Później wybierasz po lewej stronie wnioski robocze i możesz wtedy nanosić poprawki w imieniu wnioskodawcy. Na koniec wysyłasz do instytucji i po przejściu na moduł realizatora możesz zrobić kolejną ocenę formalną.
Zajmuję się: Dział rehabilitacji społecznej osób niepełnosprawnych - sprzęt rehabilitacyjny, przedmioty ortopedyczne i środki pomocnicze, Aktywny Samorząd