Wnioskodawca dwa imiona - System Obsługi Wsparcia finansowanego ze środków PFRON - SOW

Strona 1 z 1    [ Posty: 3 ]

Napisano: 30 mar 2020, 18:52

Witam. Może znajdę tu pomoc albo wpadnę w panikę. Złożyłam wniosek w module II w imieniu wnioskodawcy. Wnioskodawca ma dwa imiona. W momencie zakładania konta figurują dwa konta. Jak zaczekam skladac wniosek to w rubryce podaj imie wypisane bylo pierwsze imie, a w rubryce podaj drugie imię wpisałam drugie imię. Wydawało mi się na ten moment logiczne. Gdy wysłałam wniosek do instutucji to w menu figuruje pierwsze imie i nazwisko. W pobranym wniosku sa wpisane dwa imiona. Na koncie użytkownika sa dwa imiona? Czy zrobiłan w sposób właściwy? Czy musze to ppprawic
Nie mogę dodzwonic się do opiekunacw sprawie sow. Może pracuje w trybie rotacyjnym lub zdalnym. Boje się, ze może zapisałam i bledy beda w umowie tj. W umowie będzie jedno imie a nie dwa. Bede wdzieczna za pomoc
czekoladka2020
Praktykant
Od: 24 mar 2020, 15:37
Zajmuję się: dofinansowania PFRON, piecza zastępcza

Napisano: 31 mar 2020, 8:36

Nie wiem o jakim menu piszesz, ale jeśli chodzi Ci o "rejestr wniosków" w SOW czyli ta lista złożonych wniosków, to tam faktycznie wyświetlają się tylko pierwsze imiona i nazwiska :) Dopiero po wejściu w konkretny wniosek widoczne jest drugie imię.
Milosz90
Referent
Od: 06 mar 2020, 9:00
Zajmuję się: Dział rehabilitacji społecznej osób niepełnosprawnych - sprzęt rehabilitacyjny, przedmioty ortopedyczne i środki pomocnicze, Aktywny Samorząd

Napisano: 31 mar 2020, 17:24

Dziękuję. O to mi chodziło, może zle wytlumaczylam. Juz jestem spokojna, zaczelam juz myśleć, ze coś nie tak zrobilam. Pozdrawiam
czekoladka2020
Praktykant
Od: 24 mar 2020, 15:37
Zajmuję się: dofinansowania PFRON, piecza zastępcza

Strona 1 z 1    [ Posty: 3 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x