Już tam interweniowałam. Przed chwila otrzymałam tel. z Lexa że zaraz najpóźniej jutro będzie to poprawione.
Pani Krzewska z Ministerswa zwróciła mi uwagę, że powinnam wobec tych studentów którym przedłużyłam kartę do 30 wrzesnia sprawdzić czy przypadkiem rok akademicki nie kończy sie u nich własnie 30 września a wtedy nie trzeba bedzie wszystkiego odkręcac i anulowac karty. Dzwoniłam na kazdą uczelnię i mi sie akurat fartnęło...
Ponownie pytam do kiedy przynać kartę szkoła policealna
-
- Starszy referent
- Zajmuję się:
- Kontakt:
-
- Starszy referent
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Re: Ponownie pytam do kiedy przynać kartę szkoła policealna
To niepotrzebnie pisałem
ale niech wiedzą, że użytkownicy mają do wyboru też inne systemu aktów prawnych i naprawdę powinni bardziej się przykładać (nie ukrywajmy, że cena powinna być równa co najmniej jakości systemu).
Dzięki za info, ja na szczęście żadnemu studentowi nie przedłużałem, ale jakbym przedłużał to bym zrobił do 30 września na bank i mógłby być kłopot

Dzięki za info, ja na szczęście żadnemu studentowi nie przedłużałem, ale jakbym przedłużał to bym zrobił do 30 września na bank i mógłby być kłopot

-
- Stażysta
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Re: Ponownie pytam do kiedy przynać kartę szkoła policealna
Ja tej osobie ze szkoły policealnej bym przedłużyła tak jak jest na oswiadczeniu czy zaswiadczeniu. To jest inna sytuacja, juz się w maju czy czewcu czy nawet we wrzesniu nie bedzie uczył. i ja tak robię
Oprócz Ponownie pytam do kiedy przynać kartę szkoła policealna - Karta Dużej Rodziny przeczytaj również:
jak przedłuzyć kartę dla 18 latka -szkoła
Przedłużenie terminu orzeczenie
oświadczenie dotyczace władzy rodzicielskiej
Karta dla dziecka w związku małżeńskim
nowa karta dla studenta (rodzeństwo utraciło prawo do kdr)
kdr dla osoby która będzie studentem od X 2017
zgoda na wykorzystanie numeru tel
weryfikacja danych -uczeń/student?
karty pozostawione w Urzędzie
sprawozdanie z KDR - POTRZEBY na 2017 r.
KDR dla studentki w innym mieście
weryfikacja danych czy drukujecie potwierdzenia
Przyznanie karty dla konkubenta
Oświadczenie dotyczące władzy rodzicielskiej
Pismo ogólne do wnioskodawcy ?
przedłuzenie ważnosci karty dla osoby pełnoletniej