potrzebuję pomocy finansowej lub żywnosci
Re: potrzebuję pomocy finansowej lub żywnosci
Europejski Program Pomocy Żywnościowej (PEAD)
Jakie produkty spożywcze można otrzymać?
https://www.bankizywnosci.pl/153/szczego ... -pead.html
W tej sprawie należy nawiązać kontakt z pracownikiem socjalnym, który potwierdzi konieczność udzielenia takiej pomocy.
Adresy do Ośrodków Pomocy SpołeczneJ w Polsce
https://www.politykaspoleczna.gov.pl/index.php?gid=59
Czy pragniesz pożyczki? żywnosci
Czy pragniesz pożyczki?
Oferujemy kredyty dla osób prywatnych i organizacji współpracy wszelkiego rodzaju finansowania na stosunkowo niskich stóp procentowych. Jeżeli zainteresowany w uzyskaniu kredytu od nas, skontaktuj się z nami e-mail: [email protected]
Oferujemy kredyty dla osób prywatnych i organizacji współpracy wszelkiego rodzaju finansowania na stosunkowo niskich stóp procentowych. Jeżeli zainteresowany w uzyskaniu kredytu od nas, skontaktuj się z nami e-mail: [email protected]
Zwracam sę do ludzi o dobrym sercu o pomoc na jedzenie i leki.Choruje na cukrzyce arytmie serca,częściową marstkość wątroby astme oskrzelową.Musze być na ścisłej diecie a jest nie raz tak że nie mam co do ust włorzyć i jestem głodna.Moja ręta wynosi 618złwiększą częsć pieniędzy musze zostawić na poczcie,zostają mi grosze .Proszę o wszelką pomoc .Będe bardzo wdzięczna.Nachodzą mnie nieraz myśli żeby sobie coś zrobić ale się boje--lecze się tagże od 15 lat psychiatrycznie mam śilne stany depresyjno lękowe boje się wychodzić z domu.Błagam jeszcze raz o wszelką pomoc.Mój nr telefonu---792-797-112.Mam 54 lata.Pozdrawiam.Anna.
Nie jestem naciągaczką poprostu sytuacja w jakiej jestem zmusiła mnie do umieszczenia takiego ogłoszenia.Błagam o wczucie się w moją straszną sytuacje.Boże czy nie ma już ludzi o pomocnej dłoni,opieka nie ma pieniędzy nie są w stanie pomagać bo Państwo obcieło fundusze dla nas biednych ludzi.Błagam pomóżcie mi mam duże zaległości w opłatach brak lekaestw powoduje straszne osłabienie.Zlitujcie się na demną nawet może to być paczka z żywnoscią,liczy się kazdy gesy i pomocna dłoń w mojej sytuaci.
Nie jestem naciągaczką poprostu sytuacja w jakiej jestem zmusiła mnie do umieszczenia takiego ogłoszenia.Błagam o wczucie się w moją straszną sytuacje.Boże czy nie ma już ludzi o pomocnej dłoni,opieka nie ma pieniędzy nie są w stanie pomagać bo Państwo obcieło fundusze dla nas biednych ludzi.Błagam pomóżcie mi mam duże zaległości w opłatach brak lekaestw powoduje straszne osłabienie.Zlitujcie się na demną nawet może to być paczka z żywnoscią,liczy się kazdy gesy i pomocna dłoń w mojej sytuaci.
witam mam 2 dzieci 12i 6l dziewczynki potrzebuje zywnosci ubran maz chory na serce dorabia jak moze stara sie.moj nr 516-926-112
witam mam 2 dzieci 12i 6l dziewczynki potrzebuje zywnosci ubran maz chory na serce dorabia jak moze stara sie.moj nr 516-926-112 szukam pracy nielicze na opieke sama chce zarobic na swoje dzieci bo to obowiazek rodzica
Jestem wdową mam 57 lat i mieszkam z wnóczką 7lat na wsi,jeśli w ciągu miesiąca nie zbiorę pięcdziesiąt tysięcy,to mój dom pójdzie na licytację. Za Banki pieniądze zrobiłam remonty,a teraz Banki chcą swoje.Proszę i błagam ludzi o pomoc.Choć skromą sumą poratuj mnie i wpłać na moje konto. Bank Zachodni WBK S.A. 76 1090 2095 0000000 102 197 867. e-mail [email protected] nr.tel. 696 662 841. Z całego serca dziękuję.
Dziwię się czytając te posty. Ludzie potraficie robić dzieci, ale zarobić na nie już nie!! Po co komu 6-cioro dzieci? Żyjemy w XXI w. są dostępne środki antykoncepcyjne!!
Do Leokadii-- Dom pójdzie na licytację, Bank weźmie swoje a za resztę kupisz kawalerkę. Myślałaś, że weźmiesz kredyt i co, podaruje Ci ktoś spłatę rat?!
Ja też mam kredyt hipoteczny, miesięczne rachunki, i różne wydatki, i żeby temu podołać -- ja pracuję, mąż pracuje na dwa etaty. Weźcie się w garść i zacznijcie odpowiadać za swoje podjęte decyzje. Nie tylko myśleć jak tu od kogoś lub od państwa coś bez wysiłku dostać!!!
Do Leokadii-- Dom pójdzie na licytację, Bank weźmie swoje a za resztę kupisz kawalerkę. Myślałaś, że weźmiesz kredyt i co, podaruje Ci ktoś spłatę rat?!
Ja też mam kredyt hipoteczny, miesięczne rachunki, i różne wydatki, i żeby temu podołać -- ja pracuję, mąż pracuje na dwa etaty. Weźcie się w garść i zacznijcie odpowiadać za swoje podjęte decyzje. Nie tylko myśleć jak tu od kogoś lub od państwa coś bez wysiłku dostać!!!
Oferujemy komleksową pomoc dla osób potrzebujących wsparcia finansowego
My nie obiecujemy! - My pożyczamy!
Szukasz Chwilówki na dowód ?
U nas dostaniesz chwilówkę od 100 - 500 zł !
bez BIK,
bez papierków,
Pierwsza chwilówka do 500 zł za darmo
Nikt nie pyta o dochód i zatrudnienie
Pieniądze nawet w 15 min na Twoim koncie
Zostaw numer telefonu oraz maila wyślemy oferty
PRZEKAŻ INNYM POTRZEBUJACYM !!!
e-mail: [email protected]
tel 507613605
gg 44063296
SKYPE exploration777
Szukasz Chwilówki na dowód ?
U nas dostaniesz chwilówkę od 100 - 500 zł !
bez BIK,
bez papierków,
Pierwsza chwilówka do 500 zł za darmo
Nikt nie pyta o dochód i zatrudnienie
Pieniądze nawet w 15 min na Twoim koncie
Zostaw numer telefonu oraz maila wyślemy oferty
PRZEKAŻ INNYM POTRZEBUJACYM !!!
e-mail: [email protected]
tel 507613605
gg 44063296
SKYPE exploration777
Akurat ktoś uwierzy w usługi piramidy finansowej.
Myślisz że jesteśmy idio.tami Ireno?!
Myślisz że jesteśmy idio.tami Ireno?!
Oprócz potrzebuję pomocy finansowej lub żywnosci - HYdE PaRK przeczytaj również:
potrzebuje opal i zywnosc
potrzebuje pomocy
Ordery jak lizaki
Cała DZIBAR
...
a gdzie jest porządek za platformy. Ktoś wie?
za rządów platformy? Niemożliwe? Przy tych rządach wszystko jest możliwe.
to jest teraz \"najważniejsze\" dla kraju
DOŚĆ!
Będą dodatki drożyźniane?
Czy Rosjanie wiedzą
Ile płacą za polityczne teksty na forum?
już nikt nie rozmawia z dzibar i łukaszem...
ZUB
błagam o pomoc
POMOC