potwierdzenie wydruku
potwierdzenie wydruku
prosze pomóżcie nie moge zropbic potw. wydruku kart. mzoe cos robie zle, pomocy!!!!
Re: potwierdzenie wydruku
Najpierw musisz wydać Karty, dopiero później wydrukujesz potwierdzenie.
a kiedy wydajcie kart w systemie jak osoba faktycznie dopiero danego dnia odbiera kart to robicie w systemie wydaj czy jak przychodza do was karty o robicie od razu wydaj mimo tego ze np. odbierze dopiero za pare dni?
Ja wydaję dopiero , jak człowiek przychodzi. Żeby mi się daty zgadzały.
czy koneiczne jest wydrukowanie potwierdzenia?? tak własnie zrobialm wydalam karty i dopiero chcialam wydrukowac potwierzdenie i nic nie dziala u mnie!ja np. mam taki druk z ub. roku na ktorym podpisuja, że: otrzymaąłm karty szt ..., dnia .... i sie podpisuja! czy moze tak zostac???i wpinam to do dokumentacji tej osoby,.
-
- Referent
- Zajmuję się:
- Kontakt:
jak był stary system to drukowałam nazwiska, numery kart i daty ważności - kopiowałam do worda i podpisywali mi na osobnej kartce odbiór, oświadczali przy tym że poinformowani są o stronie www. itp. a teraz kicha, bo z obecnego systemu nie chce się nawet kopiować ; opcja wydrukowania z systemu też nie działa (jest informacja o błędzie) ... kicha 

I to jest największy błąd tego systemu. Tylko ja obsługuje ten system i ja np. pójdę na urlop to nikt inny tego nie zrobi, a można by wydrukować potwierdzenia bez daty i rozdali by karty inni pracownicy
NIE JESTEM ORŁEM JEŚLI CHODZI O TEN PROGRAM, ALE... MOZNA WYDRUKOWAĆ POTWIERDZENIE BEZ DATY, MIANOWICIE JAK OTWIERASZ PROTOKUŁ ODBIORU TO DAJ ZAPISZ PLIK I MOŻESZ GO WTEDY EDTOWAĆ - JA WYKASOWAŁEM DATĘ I JAK PRZYCHODZĄ PO ODBIÓR WPISUJĄ DATĘ RĘCZNIE NIE WIEM CZY TAK MOŻNA ALE TAK WŁAŚNIE ZROBIŁEM.
POZDRAWIAM WSZYSTKICH UCIEMIĘŻONYCH PZREZ SI KDR , DO KTÓRYCH RÓWNIEŻ SIĘ ZALICZAM
POZDRAWIAM WSZYSTKICH UCIEMIĘŻONYCH PZREZ SI KDR , DO KTÓRYCH RÓWNIEŻ SIĘ ZALICZAM
-
- Praktykant
- Zajmuję się: Asystent rodziny
- Kontakt:
Re: potwierdzenie wydruku, problem z wydrukiem potwierdzenia
Kochani, pomocy!
Muszę wydrukować potwierdzenie odbioru kdr, z tym, ze mam problem, ponieważ potwierdzenie drukuje się bez wyszczególnionych imion i nazwisk członków rodziny....:/
Ma ktoś pomysł jak to rozgryźć?
Muszę wydrukować potwierdzenie odbioru kdr, z tym, ze mam problem, ponieważ potwierdzenie drukuje się bez wyszczególnionych imion i nazwisk członków rodziny....:/
Ma ktoś pomysł jak to rozgryźć?
-
- Starszy referent
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Re re re re: potwierdzenie wydruku
najpierw karty muszą mieć status wydane, żeby można było wydrukować protokół odbioru z nazwiskami
Oprócz potwierdzenie wydruku - Karta Dużej Rodziny przeczytaj również:
KDR dla dziecka w związku małżeńskim
Rodzina 2+3 - jedno dziecko studiuje za granicą
Problem z zakończoną obsługą wniosku.
potwierdzenie odbioru
Przedłużenie ważności
jak zmienić AAAA
wprowadzenie wniosku o KDR - krok po kroku
ważność karty
duplikat karty
Karta dla małżonka rodzica zastępczego
przedłużenie