Powiedzcie mi, bo zgłupiałam, sprawozdania będą teraz tylko

Wybrane tematy:
Opowiedz o swych traumatycznych przeżyciach z SI KDR Duplikat, krok po kroku Małżeństwo bez wspólnych dzieci zamiast nazwisko imię KDR- dziecko niepełnosprawne osoba wcześniej była posiadaczem KDR
asia123

Re: Powiedzcie mi, bo zgłupiałam, sprawozdania będą teraz ty

Post autor: asia123 »

Sprawozdania będą tylko raz na pół roku tak?
asiapl

Post autor: asiapl »

Sprawodzdanie 2 razy w roku ale rozliczenie z przyjetych wnioskow i wydanych kart chyba raz na miesiac (CAS) i po tkim rozliczeniu przysyłaja nam pieniądze ( odpowiednio do ilości wniosków) Ja tak to zrozumiałam (woj. malopolskie)
Kaska11

Post autor: Kaska11 »

No dobrze, ale w cas nigdzie nie ma takiego rozliczenia z przyjętych wniosków do wysłania...! Jak to ma być rozliczane, bo nic nie wiem....

Kujawsko-Pomorskie
Patiszon

Post autor: Patiszon »

Kaska11, tez jestem z kujawsko -pomorskiego. z UW dowiedziałam się, że sprawozdanie będzie dopiero w czerwcu
Kaska11

Wiem, że będą w czerwcu, ale chodzi mi o pieniądze...dopiero po sprawozdaniu będą? Mam tylko wprowadzać i nie martwić się czy docierają jakiekolwiek pieniądze czy nie? Mój skarbnik nie wiedział nic o pieniądzach z KDR i odesłał w poprzednim roku, bo uznał, że to nie jego...żenujące to, ale co zrobić...
Patiszon

Post autor: Patiszon »

Wydaje mi się, że właśnie będą po sprawozdaniu. Taką informacje dostałam w mailu od Pana zajmującego się KDR w naszym województwie. Napisał, że dzięki kolejnemu jednorazowemu sprawozdaniu określą budżet na poszczególne gminy itp.
czika

Post autor: czika »

Sprawodzdanie 2 razy w roku ale rozliczenie z przyjetych wnioskow i wydanych kart chyba raz na miesiac (CAS) i po tkim rozliczeniu przysyłaja nam pieniądze ( odpowiednio do ilości wniosków) Ja tak to zrozumiałam (woj. malopolskie)

Jw. :)
Kaska11

Tylko gdzie masz te comiesięczne sprawozdania z przyjętych wniosków???
Kaska11

W Kujawsko-Pomorskim nic nie ma...po ostatnim sprawozdaniu z zeszłego roku nic nie dostałam...żadnego comiesięcznego sprawozdania....

Ktoś może z mojego województwa się wypowie???
ODPOWIEDZ