powołanie grupy roboczej - Przemoc w rodzinie, Asystent Rodziny

Strona 2 z 3    [ Posty: 26 ]

Napisano: 09 cze 2013, 2:05

A jeśli daję propozycję składu grupy roboczej i jest ona zaakceptowana to czy koniecznie od razu na pierwsze posiedzenie muszę zaprosić wszystkich z tych których zaproponowałam w grupie roboczej??Czy ewentualnie mogę po rozpoznaniu sytuacji dopraszać te osoby na kolejne grupy??
~echy

Napisano: 11 cze 2013, 13:40

nie musisz prace w grupach roboczych sa prowadzone w zalezności od potrzeb, nie ma tu jakis sztywnych reguł
~anna

Napisano: 11 cze 2013, 23:08

No bo powołałam skład grupy roboczej ale nie widzę potrzeby na tą chwilę by wszystkich od razu spraszać na 1 posiedzenie.Mam pomysł,by ewentualnie po ropzoznaniu sytuacji doprosic osoby.Tylko czy nikt focha nie strzeli,że go nie zaprosiłam a jest w grupie roboczej.
~echy

Napisano: 13 cze 2013, 22:05

u mnie kurator\" dochodzi\" np na 3 Gr - jak zapraszam sprawcę, członek GKRPA- też
~emilka

Napisano: 14 cze 2013, 10:51

a po pierwszym spotkaniu grupy roboczej w którym jest prac.socjalny powinien on otrzymać informację jakie działania prowadzi zespół inter. bo u nas jak sie nie zapytam to nic nie wiem
~cx

Napisano: 14 cze 2013, 11:38

zespół interdyscyplinarny nie prowadzi ŻADNYCH DZIAŁAŃ, robi je grupa robocza.
~t

Napisano: 14 cze 2013, 14:02

w praktyce mały ZI może działać jak grupa robocza i wtedy nie ma potrzeby tworzenia grupy, tylko zbiera się za każdym razem cały zespół
~...

Napisano: 14 cze 2013, 14:39

W większych miastach niestety to niemożliwe, u nas spychologia na grupy na całego...
~zyta

Napisano: 25 cze 2013, 23:45

A ile dni jest na 1 posiedzenie grupy roboczej po przekazaniu nk od zi??
~?????

Napisano: 07 paź 2013, 14:53

Witam.
Ja też jestem po kontroli z Urzędu Wojewódzkiego w Olsztynie i jeśli chodz o powoływanie grupy roboczej, wystarczy że członkowie ZI upoważnią przewodniczącego do powoływania grup roboczych.
~forczes

Strona 2 z 3    [ Posty: 26 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x