praca dyplomowa

Wybrane tematy:
Wzory decyzji Wzory wniosków o świadczenia rodzinne - UKRAINA Zmiana wysokości świadczenia pielęgnacyjnego ZANIM ZAŁOŻYSZ NOWY TEMAT - PRZECZYTAJ! kwestia ŚP dopytanie Kiedy wypłacacie świadczenie rodzinne ??
~Monia

Re: praca dyplomowa

Post autor: ~Monia »

zacząć od roku 2004 a pominąć jakśś tam historię zarysów świadczeń
~S-a

Post autor: ~S-a »

R. Babińska-Górecka, M. Lewandowicz-Machnikowska, Świadczenia rodzinne. Komentarz, Wydawnictwo Gaskor, Wrocław 2010, .
W. Muszalski, Prawo socjalne, wyd. 5, Wydawnictwo Naukowe PWN, Warszawa 2010,
G. Firlit-Fesnak, M. Szylko-Skoczny, Polityka społeczna. Podręcznik akademicki, Wydawnictwo Naukowe PWN, Warszawa 2007,
T. Pilch, I. Lepalczyk, Pedagogika społeczna. Człowiek w zmieniającym się świecie, Żak Wydawnictwo Akademickie, Warszawa 2004,
~Walery

Post autor: ~Walery »

Fajne są te dokumenty sprawozdawcze na stronie ministerstwa. Są tam wymienione zmiany prawne w każdym roku. Ja z tego skorzystałem.
~Monia

bardzo dziękuję wszystkim za podpowiedź, zaangażowanie ;)
~Ilonka

Post autor: ~Ilonka »

tak z ciekawości, czy Twoja praca magisterska będzie polegać tylko na \"przepisaniu\" innej literatury dot. świadczeń rodzinnych, czy będziesz robiła jakieś \"badania\"?
~Monia

praca będzie czysto teoretyczna z watkami z życia wziętymi, czyli problematyka przyznawania/otrzymywania świadczeń
~Ilonka

Post autor: ~Ilonka »

powodzenia :)
Gość

Post autor: Gość »

hej a jaki masz plan pracy bo ja mam pisc o swiadczeniach rodiznnych realizowanych w moim osrodku i nie wiem jak sie do tego zabrac
Gość

o czym pisaliscie w swoich pracach na temat świadczęń rodzinnych czy mozna jakos to ując w kontekście swojego ops
Gość

hejka prosze o pomoc
ODPOWIEDZ