praca dyplomowa

Wybrane tematy:
Wzory decyzji Wzory wniosków o świadczenia rodzinne - UKRAINA Zmiana wysokości świadczenia pielęgnacyjnego ZANIM ZAŁOŻYSZ NOWY TEMAT - PRZECZYTAJ! kwestia ŚP dopytanie Kiedy wypłacacie świadczenie rodzinne ??
Gość

Re: praca dyplomowa

Post autor: Gość »

pomożcie mi wymslec teamt ze śr aby był w odniesieniu do danego osrodka
Gość

Temat pracy: Świadczenia pomocy społecznej i ich finansowanie na przykładzie Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej w latach 2010-2012

to byla praca mgr
Gość

oczywiście na przykladzie MOPS lub GOPS np w Kopydłowie:) super sie pisze duzo wykresów jezeli chodzi o rodzaje swiadczen z sr wiec strony leca analiza prosta wiec nic dodac nic ujac:):) powodzenia
Gość

a mi chodzi bardziej o zasiłki rodzinne nie o pomoc społęczną
Gość

to wystarczy dac swiadczenia rodzinne i ich finansowanie ... naprawde dla mnie pisanie bylo przyjemnoscia o ile oczywiscie masz dostep do materiałów i danych:)
pzdr
Gość

zasiłki rodzinne i ich finansowanie
Gość

dostęp mam do wszystkiego tylko sklecić tego nie potrafię szukam punktu zaczepienia
zośka

Post autor: zośka »

Hm życzę powodzenia, ja w 2014 broniłam licencjata ze świadczeń rodzinnych, a jeszcze jakie zawirowania były ze świadczeniem pielęgnacyjnym, ach ale było minęło teraz tylko wspomnienia no i świadczenia w pracy zawodowej.
Gość

macie jakieś propozycje do planu pracy o zas rodzinnych i ich finansowaniu byłabym bardzo wdzięczna za pomoc
Gość

jak nie zapomne to wieczorem cos tu wkleje ze swojej pracy ;) a na necie nie ma??
ODPOWIEDZ