Pracownicy socjalni z woj. Podlaskiego - dyżury w godzinach nocnych wramach współpracy z policją - Pomoc społeczna (forum ogólne)

Strona 11 z 12    [ Posty: 113 ]

Napisano: 21 sty 2014, 17:54

No właśnie o to Adam chodzi żeby nie czekać na pytania tylko samemu dbać o własne interesy i nie dać zarzynać jak owieczki.
~Krycha

Napisano: 21 sty 2014, 17:57

Ja maszeruje zawsze jak mi zagrają, konformistyczne i zgodnie z wola partii! W jednym szeregu dwuosobowego tłumu miłośników nocnej harówki... Lewa, prawa, lewa, lewa!
~Adam

Napisano: 21 sty 2014, 20:30

Fajnie tylko czemu o socjalnych nie gadają socjalni tylko byli socjalni
~Adam

Napisano: 24 lut 2014, 16:47

oczywiście mamy podpis elektroniczny
~Mirka

Napisano: 24 lut 2014, 20:22

Ale widać zapracowanie na forum w godz. pracy. Nie nakręcajcie się za wcześnie.
~x

Napisano: 24 lut 2014, 22:38

ja się melcuje dla oficera dyzurnego kpp iż rozpoczynam dyżur
~x

Napisano: 25 lut 2014, 10:37

Można takie dyżury pełnić jedynie na umowę zlecenie, innej opcji nie ma. Nikt nie wspomniał, ze trzeba jeszcze dysponować własnym samochodem i telefonem. Policja nie może zabrać do radiowozu żadnej osoby postronnej ( no chyba , ze jest to osoba zatrzymana) Ludzie nie dajcie sie wrobić, my wykonujemy tylko w czasie godzin swojej pracy a w godzinach inne służby ( policja, służba zdrowia), NIE DAJCIE SIĘ WROBIĆ< chcą nami zapchać swoje dziury, szanujmy się , niech każdy wykonuje co do niego należy. Nasz Wójt wystosował pismo do Pana wojewody, ze nie będą pracownicy socjalni jeździć po godzinach pracy , nie posiadają samochodów służbowych a to jest przeszkoda nie do przebrnięcia. cichutko, nie ma żadnego odzewu.
a co w nocy mam iśc na piechote, bez zadnej ochrony, a jak mnie ktos napadnie ??? Kto wtedy poniesie odpowiedzialnośc, kto bedzie płacił moim dzieciom rente? Wtedy nie bedzie winnego.
~folwark zwierzecy

Napisano: 25 lut 2014, 12:28

jak cie napadnie to twój zysk a masz 3 lata na dochodenie w sądzie pracy wypłaty za pełnione dyzur i to się uda
~ok

Napisano: 26 lut 2014, 9:41

To jak to w końcu jest z tymi dużurami? Mamy \"prawo\" odmówić, nie wyrazić zgody na całodobowy dyżur?
~ewka

Napisano: 26 lut 2014, 10:59

droga ewko zanim odmówisz poproś swojego pracodawcę na piśmie podstawę prawną do pełnienia przez Ciebie dyżuru !
Gwarantuję Ci że na chwilę obecna jej nie otrzymasz i śpij kobieto spokojnie nie myśl o dyżurach bo są do nich powołane inne służby w tym kraju.
~pawel

Strona 11 z 12    [ Posty: 113 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x