Pracownicy socjalni z woj. Podlaskiego - dyżury w godzinach nocnych wramach współpracy z policją - Pomoc społeczna (forum ogólne)

Strona 9 z 12    [ Posty: 113 ]

Napisano: 21 sty 2014, 16:18

magda sama się zatrudnij na umowę zlecenie i pełnij sobie dyżur a pracownikom socjalnym daj święty spokój on maja i tak już dość po całym dniu pracy.

Od dyżurów są powołane odpowiednie służby w tym kraju (policja, straż pożarna, straż miejska, służba zdrowia) i ich nie wyręczaj proszę Cię nie bądź nadgorliwa.
~pawel

Napisano: 21 sty 2014, 16:26

Kurcze ależ wy się boicie pracy po 15.00 i wyjścia poza skostniały, rutynowy schemat pracy. To śmieszne. Komunistyczny patrzenie nieproduktywnej budżetówki.

Wezmą się za was a wykorzystają do tego objęte kodeksem cywilnym umowy śmieciowe. To proste. Dyżury będą objęte śmieciówkami.
~Adam

Napisano: 21 sty 2014, 16:37

Adam, śmieciówki to są umowy cywilnoprawne. Można się na nią zgodzić , albo nie. To są UMOWY. A umowy jak wiadomo są DOBROWOLNE
~Krycha

Napisano: 21 sty 2014, 16:42

Nie wiem czy będziecie mieli co do gadania kiedy komendanci dojdą do porozumienia z kierownikami. Znak czasów ot co i wyjście naprzeciw realiom.

To będą dyżury a więc po 15.00 nie będzie musiała pracować cała załoga mopsu.
~Adam

Napisano: 21 sty 2014, 16:45

Problem będą mieli ci w dużych miastach. Tam w sumie przyda się kilku socjalnych na dyżurach.
Lepiej rozglądajcie się już za samochodami:)
~Adam

Napisano: 21 sty 2014, 16:48

Nie ma co robić problemu. Tych interwencji nie ma tyle- żeby nie ogarnąć.
Oczywiście my zgłosiliśmy gotowość pracowników do współpracy w tym zakresie Wydziałowi ( osobiście to zrobiłam ;) - wytypowany jest natomiast w rzeczywistości jeden pracownik, który przystał na \" ofertę\". Biedował sobie nie będzie. Komenda miejscowa rewolucji nie zamierza robić.

ps. naprawdę nie narzekajmy!
~emilka

Napisano: 21 sty 2014, 16:48

Adam, godziny pracy ośrodka reguluje regulamin pracy ośrodka. Kierownik nie może wydać polecenia pracy po godzinach pracy, bo takie polecenie nie będzie miało podstawy prawnej.
~Krycha

Napisano: 21 sty 2014, 16:52

po pracy to ja grzecznie na piwo idę a nie na żadną interwencję dzieciaki odbierać
~p

Napisano: 21 sty 2014, 17:00

Napijesz się jak nie będziesz miał(a) dyżuru;)

Boicie się że mundurowi będą się chcieli wami wyręczać na rzecz własnej wygody?
~Adam

Napisano: 21 sty 2014, 17:03

czego mam się bać, jeśli nie ma podstaw do tego, by ktoś mi to narzucił.
tracisz czas. zająłbyś się czymś pożytecznym.
~p

Strona 9 z 12    [ Posty: 113 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x