Pracownicy ŚR łączmy się

Wybrane tematy:
Wzory decyzji Wzory wniosków o świadczenia rodzinne - UKRAINA Zmiana wysokości świadczenia pielęgnacyjnego ZANIM ZAŁOŻYSZ NOWY TEMAT - PRZECZYTAJ! kwestia ŚP dopytanie Kiedy wypłacacie świadczenie rodzinne ??
Awatar użytkownika
kronos79
VIP
Zajmuję się:
Kontakt:

Re: Pracownicy ŚR łączmy się

Post autor: kronos79 »

@ek
daj spokój, nie warto marnować ani chwili na zastanawianie się nad motywami frustratów.
"Kiedy człowiek zstępuje w przepaść, jego życie zawsze zyskuje jasno określony kierunek."
Terry Pratchett
~Cielaczek

Post autor: ~Cielaczek »

Bo Ewa chyba nie wie, że z tego forum korzystają osoby, które zaczynają się dopiero borykać z ustawą o świadczeniach rodzinnych i UWAŻA, że już na samym wstępie tacy nowicjusze powinni wszystko wiedzieć, literalnie i nieliteralnie czytać literę prawa a dodatkowo przewidywać i umiejętnie stosować KPA - EWA ty nasz mózgu, skoro jesteś taka mądra po co tu zaglądasz????:):):) nie dzierżę osób które na forum posługują się takim słownictwem!!!!!!!!!!!!!!
~.

Post autor: ~. »

Powiem tak, niech ktos z Was mając niepeł.dziecko powie mu dlaczego nie może zjesc czasami np. czekolady czy pomarancze, jak dziecko chce,jest takich ludzi bardzo dużo a wy w tym sz.a.m.b.ie się wzmacniacie jak tych biednych ludzi upokorzyc jak im zabrac te marne grosze,postaw się jeden z drugim urzędasie po.................y.
~ewalu

Post autor: ~ewalu »

\"Ja za 1382 netto bym nie pracował.\"

lepsze to niż nic :)

\"Trzeba przyznać, że teraz jakaś szansa na korekty wynagrodzeń sie otworzy, jeśli faktycznie wejda świadczenia pielęgnacyjne w wyższej wysokości plus zasiłki dla opiekunów. Wzrost kosztów obsługi będzie znaczacy i trzeba tren moment w swojej placówce wykorzystać. \"

trzeba wnioskować o podwyżkę :) :)
~ja

Post autor: ~ja »

Ewa kim jesteś z wykształcenia? i gdzie pracujesz i ile zarabiasz?
~ludek

Post autor: ~ludek »

\"\"Ja za 1382 netto bym nie pracował.\"

lepsze to niż nic :)\"

a nie lepiej poszukać jakiejś babci ze znacznym stopniem? lada moment, opiekunowie też dostana najniższą krajową.
~ewalu

no tak można siedzieć w domeczku i cały czas udzielać się na forum :D
u mnie chroniczny brak takich babć/dziadków ... a i zarabiam ciut więcej ;]
~ewalu

dodatkowo lubię swoja pracę :)
~ludek

Post autor: ~ludek »