Pracownicy ŚR łączmy się
- kronos79
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Re: Pracownicy ŚR łączmy się
@ek
daj spokój, nie warto marnować ani chwili na zastanawianie się nad motywami frustratów.
daj spokój, nie warto marnować ani chwili na zastanawianie się nad motywami frustratów.
"Kiedy człowiek zstępuje w przepaść, jego życie zawsze zyskuje jasno określony kierunek."
Terry Pratchett
Terry Pratchett
Bo Ewa chyba nie wie, że z tego forum korzystają osoby, które zaczynają się dopiero borykać z ustawą o świadczeniach rodzinnych i UWAŻA, że już na samym wstępie tacy nowicjusze powinni wszystko wiedzieć, literalnie i nieliteralnie czytać literę prawa a dodatkowo przewidywać i umiejętnie stosować KPA - EWA ty nasz mózgu, skoro jesteś taka mądra po co tu zaglądasz????:):):) nie dzierżę osób które na forum posługują się takim słownictwem!!!!!!!!!!!!!!
Powiem tak, niech ktos z Was mając niepeł.dziecko powie mu dlaczego nie może zjesc czasami np. czekolady czy pomarancze, jak dziecko chce,jest takich ludzi bardzo dużo a wy w tym sz.a.m.b.ie się wzmacniacie jak tych biednych ludzi upokorzyc jak im zabrac te marne grosze,postaw się jeden z drugim urzędasie po.................y.
\"Ja za 1382 netto bym nie pracował.\"
lepsze to niż nic
\"Trzeba przyznać, że teraz jakaś szansa na korekty wynagrodzeń sie otworzy, jeśli faktycznie wejda świadczenia pielęgnacyjne w wyższej wysokości plus zasiłki dla opiekunów. Wzrost kosztów obsługi będzie znaczacy i trzeba tren moment w swojej placówce wykorzystać. \"
trzeba wnioskować o podwyżkę
lepsze to niż nic

\"Trzeba przyznać, że teraz jakaś szansa na korekty wynagrodzeń sie otworzy, jeśli faktycznie wejda świadczenia pielęgnacyjne w wyższej wysokości plus zasiłki dla opiekunów. Wzrost kosztów obsługi będzie znaczacy i trzeba tren moment w swojej placówce wykorzystać. \"
trzeba wnioskować o podwyżkę

Ewa kim jesteś z wykształcenia? i gdzie pracujesz i ile zarabiasz?
\"\"Ja za 1382 netto bym nie pracował.\"
lepsze to niż nic
\"
a nie lepiej poszukać jakiejś babci ze znacznym stopniem? lada moment, opiekunowie też dostana najniższą krajową.
lepsze to niż nic

a nie lepiej poszukać jakiejś babci ze znacznym stopniem? lada moment, opiekunowie też dostana najniższą krajową.
no tak można siedzieć w domeczku i cały czas udzielać się na forum 
u mnie chroniczny brak takich babć/dziadków ... a i zarabiam ciut więcej ;]

u mnie chroniczny brak takich babć/dziadków ... a i zarabiam ciut więcej ;]
Oprócz Pracownicy ŚR łączmy się - Świadczenia rodzinne przeczytaj również:
cas
dochód z zagranicy utracony
jakie dokumenty należy złożyć do komornika żeby prowadził egzekucję wobec dłużńika
czy przeliczacie?
jak jeszcze mogę do udoklumnetować
zasiłek dla opiekuna rolnika
przekroczenie dochodu
słuchacz
roczne przygotowanie przedszkolne
praca dziecka niepełnosprawnego
kuzwa i kuzwa
kuzwa i kuzwa
czy mnie też obejmie
Jak to jest z tą spłatą ?
bedzie obgadywanie