Pracownicy ŚR łączmy się
Re: Pracownicy ŚR łączmy się
\"deszcz leje z nieba ;/ \"
a ten deszcz to niby gdzie? bo u mnie jakoś słoneczna wiosna
wszyscy traktują nas za robotów, nic tylko przyznajemy , wygaszamy i przyznajemy, wszyscy strajkują tylko my nie, mamy chyba jagorszą pracę umysłową jaka może być
nie, przecież panie pracownice socjalne mają najgorzej, co nie wiecie? 
praca nie jest zła ale te ciągłe zmany ustawy wykańczają

praca nie jest zła ale te ciągłe zmany ustawy wykańczają
- kronos79
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
jęczycie jakby jakiś listopadowy piątek był? 
Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma. Idźcie do Skarbówki pointerpretować ich ustawy.

Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma. Idźcie do Skarbówki pointerpretować ich ustawy.

"Kiedy człowiek zstępuje w przepaść, jego życie zawsze zyskuje jasno określony kierunek."
Terry Pratchett
Terry Pratchett
lubelskie
lubelskie

najniższa krajowa
no ale ważne, że jest.
Ewa nie podniecaj się tak bo może się to \"odbić\" na petentach. Nie chciałbym być w skórze takiego faceta...

Ewa nie podniecaj się tak bo może się to \"odbić\" na petentach. Nie chciałbym być w skórze takiego faceta...
No w sumie trza robić i zmieniać decyzje a nie marudzić. Im więcej zmian tym ta praca jest potrzebna i ludzie sa potrzebni. JAkby nie było zmian, uzysku dochodów/ okresów zasiłkowych to w sumie połowa z nas byłaby niepotrzebna. Jedynie walczyć że nie 3% a 5%
Tępić, zwalczać, likwidować. Socjal to rak trawiący nasz kraj. Biurokracja wokół socjalu to nowotwór pożerający 80% środków na tę niby-pomocy. Likwidować, wyrzucać na zbitą twarz, upraszczać, rozwiązywać jednostki, delegatury. Nie udawać, że się ludziom pomaga, tylko przestać ludziom przeszkadzać w bogaceniu się. Nie dawać kasy tylko wędkę, pomoc ograniczyć jedynie do posiłku dwa razy dziennie i zamiast czystej kasy dawać skierowanie do pracy za jakieś pieniądze. Niech chociaż za te 200 zł pomaluje krawężniki, żeby znał wartość pracy. Da się zorganizować. Za zebranie butelek i puszek też trzeba komuś zapłacić. Premiować pracę, a nie bezrobocie.
A posiłek przysługujący dwa razy dziennie żeby jeszcze sami sobie ugotowali.
Oprócz Pracownicy ŚR łączmy się - Świadczenia rodzinne przeczytaj również:
cas
dochód z zagranicy utracony
jakie dokumenty należy złożyć do komornika żeby prowadził egzekucję wobec dłużńika
czy przeliczacie?
jak jeszcze mogę do udoklumnetować
zasiłek dla opiekuna rolnika
przekroczenie dochodu
słuchacz
roczne przygotowanie przedszkolne
praca dziecka niepełnosprawnego
kuzwa i kuzwa
kuzwa i kuzwa
czy mnie też obejmie
Jak to jest z tą spłatą ?
bedzie obgadywanie