Pracownicy ŚR łączmy się
Re: Pracownicy ŚR łączmy się
Im mniej nas darmozjadów zatrudnionych do tej pseudo-pomocy, tym lepiej w kraju będzie się żyło wszystkim.
Napisz to w programie swojej partii i wymaluj na sztandarach wyborczych - a w wyborach zmieścisz się w granicy błędu statystycznego...
dziś zaraz po godz. 8 przyszedł młody człowiek który pobierał świadczenie piel. na babcię i pyta \" to kiedy będzie wiadomo z tymi świadczeniami\" i tak mnie to ruszył, że powiedziałam by może nie czekał na pieniądze tylko podjął pracę, był wielce oburzony. Ale jak to się nie złościć na takich osobników, gdy ZUS przysłał mi prognozę mojej emerytury mam 34 lata pracy i jeżeli przepracuję jeszcze 11 lat i 4 m-c to otrzymam po przejściu na emeryturę 1400,- zł i co wy na to młodzi. Wiem ,że jeżeli dożyję i doczekam tej emerytury
to mnie nie będzie stać nie tylko na czekoladki ale zabraknie mi chyba na masło do chleba. I tak pracując
uczciwie będę miała zapłatę od państwa a nieroby pewnie wezmą \"socjal\" w podobnej kwocie bo to będzie rosło ale nie moja emerytura . Przepraszam chyba się rozpisałam- to tak w przerwie pisania decyzji zmieniających. Pozdrawiam.
to mnie nie będzie stać nie tylko na czekoladki ale zabraknie mi chyba na masło do chleba. I tak pracując
uczciwie będę miała zapłatę od państwa a nieroby pewnie wezmą \"socjal\" w podobnej kwocie bo to będzie rosło ale nie moja emerytura . Przepraszam chyba się rozpisałam- to tak w przerwie pisania decyzji zmieniających. Pozdrawiam.
burżuj z ciebie będzie na emeryturze....
Pewnie będziesz mogła spędzać czas na emeryturze jak jakiś Japończyk: Paryż, Londyn, Barcelona....
Nie martw się, do emerytury nie dożyjesz. Państwo już o to się postara
Pewnie będziesz mogła spędzać czas na emeryturze jak jakiś Japończyk: Paryż, Londyn, Barcelona....
Nie martw się, do emerytury nie dożyjesz. Państwo już o to się postara
Ela 1400 to uważasz ,że to mało, to jak ma życ niepeł. za 600zł.?no powiedz.i .........
620 ŚP
200 dodatek
153 ZP
709 renta socjalna
Wychodzi mi trochę więcej niż 600 zł.
200 dodatek
153 ZP
709 renta socjalna
Wychodzi mi trochę więcej niż 600 zł.
- Iks
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
A w przypadku dzieci dochodzi ZR i dodatek KiR. Czyli najmarniej 137 zeta.
Walka z wiatrakami since 1998.
mam wrażenie że vip nie ma bladego pojęcia o świadczeniach które przysługują tym ludziom
Oprócz Pracownicy ŚR łączmy się - Świadczenia rodzinne przeczytaj również:
cas
dochód z zagranicy utracony
jakie dokumenty należy złożyć do komornika żeby prowadził egzekucję wobec dłużńika
czy przeliczacie?
jak jeszcze mogę do udoklumnetować
zasiłek dla opiekuna rolnika
przekroczenie dochodu
słuchacz
roczne przygotowanie przedszkolne
praca dziecka niepełnosprawnego
kuzwa i kuzwa
kuzwa i kuzwa
czy mnie też obejmie
Jak to jest z tą spłatą ?
bedzie obgadywanie