pracownik socjalny zatrudniony w projekcie - Pomoc społeczna (forum ogólne)

Strona 1 z 1    [ Posty: 9 ]

Napisano: 27 lis 2013, 13:32

Czy pracownikowi socjalnemu zatrudnionemu do projektu można powierzyć dodatkowe obowiązki wynikające z bieżącej działalności ośrodka i przyznać mu za to dodatek specjalny ze środków własnych?
~ela

Napisano: 27 lis 2013, 13:50

ja robiłam wywiady i dostawałam za to ryczałt. od jakiegoś czasu mam powierzane nowe obowiązki ale nie mam z tego tytułu żadnego dodatkowego wynagrodzenia.
~ala

Napisano: 27 lis 2013, 14:31

pracownik zatrudniony do projektu ma i tak duże zarobki niż pozostali w osrodku i jeszcze dawać mu dodatki
~pracownik socjalny

Napisano: 27 lis 2013, 22:44

Pracownik zatrudniony do projektu n ie może korzystać z dodatku specjalnego.
~xy

Napisano: 27 lis 2013, 23:38

~xy
doprecyzujmy: pracownik zatrudniony do projektu systemowego nie może korzystać z dodatku specjalnego wypłacanego ze środków projektu
Czy są przeszkody, aby wypłacać z własnych? Nie wiem.
~betta

Napisano: 28 lis 2013, 9:22

U nas pracownik zatrudniony w projekcie ma również powierzone obowiązki w ramach bieżącej pracy ośrodka. Nie dostaje za to żadnego dodatkowego wynagrodzenia (czasami nagrodę wyższą niż pozostali pracownicy ośrodka). Zresztą jego normalne wynagrodzenie nie jest wcale wyższe od wynagrodzenia innych pracowników. W dużo lepszej sytuacji są dotychczasowi pracownicy którym powierzono dodatkowe obowiązki w projekcie i dostają z tego tytułu dodatek specjalny.
~PS

Napisano: 28 lis 2013, 11:08

Dokładnie tak jak ~PS , zarobków wcale dużych nie ma nie żartujcie sobie zwłaszcza. że ma pracę nie tylko w projekcie ale i teren a w nim roboty tyle co pozostali pracownicy socjalni
~Rita

Napisano: 28 lis 2013, 11:57

a robota w projekcie najtrudniejsza - widmo pewnej kontroli, kwalifikowalność, osiągnięte wskażniki, rezultaty, itd. itp.... mamy zbawiać ludzi plus rozliczyć się i wydać co do grosza zaplanowany budżet! plus robota poza projektem, plus umowa czasowa - czego tu zazdroscić?! poza tym jest tak jak pisze PS!!
~Teresa

Napisano: 29 lis 2013, 13:14

zgadzam się w 100% z Teresą.
nie zrozumie tego osoba, która nie pracuje w ramach projektu ;/

ale dobrze że i taka praca jest. lepsza taka niż żadna.
~Ania

Strona 1 z 1    [ Posty: 9 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x