Czy działa u Państwa Empatia w programie Nemezis i Amazis02 ? U mnie po wysłaniu zapytania dotyczącego Empatia -PESEL, Empatia - AC Rynek Pracy, Empatia E-PODATKI, otrzymuje wiadomość zwrotną: "Nie otrzymano odpowiedzi na zapytanie", mimo iż osobą jest zameldowana pod podanym adresem, rozliczała się w urzędzie skarbowym za 2014 rok (mam zaświadczenie z US za 2014) i obecnie jest zarejestrowana w urzędzie pracy.
Kobieta złożyła wniosek na FA, a ja nie mogę wydać decyzji ponieważ nie mam zaświadczeń z US i ZUS. Nie mogę od niej wymagać żeby przyniosła zaświadczenia lub oświadczenia bo nie ma ich już w rozporządzeniu. Urzędy nie wydają już takich zaświadczeń w związku z nowym rozporządzeniem. Chyba będę musiał kobiecie odpisać o przedłużeniu terminu w związku z przeciążeniem systemu Empatia.
U mnie niby po czyszczeniu bazy miało być OK ... niestety e-podatki zwracają komunikat "Nie otrzymano odpowiedzi na zapytanie" ... ciekawe czy oprogramowanie s Sygnity ma również takie problemy ...
U nas też (pracuję na programach Inforu) od kilku dni nie można uzyskać żadnych danych z e-podatki, otrzymujemy tylko komunikat: "Nie otrzymano odpowiedzi na zapytanie"