problem z Empatią w Nemezisie i Amazisie02 - Fundusz alimentacyjny, Zaliczka alimentacyjna

Strona 2 z 2    [ Posty: 17 ]

Napisano: 28 sty 2016, 9:59

w inforze raz działa raz nie, ponoć wyłącza sie program empatia-komunikacja,a ponadto jak sie go kliknie 2 razy to się zawiesza i empatia nie działa, infor się do niczego nie przyznaje. Odpisują mi że pewnie nie miałam internetu:D Internet 10 mega!! od informatyka słyszałam że sygnity działa o niebo lepiej i raczej zawsze empatia działa, ale niech sie wypowie ktos kto ma sygnity. Trzeba zgłaszać do ministerstwa niech coś z tym w końcu zrobią bo się pracować nie da.
:):)

Napisano: 28 sty 2016, 10:34

:):) pisze:w inforze raz działa raz nie, ponoć wyłącza sie program empatia-komunikacja,a ponadto jak sie go kliknie 2 razy to się zawiesza i empatia nie działa, infor się do niczego nie przyznaje. Odpisują mi że pewnie nie miałam internetu:D Internet 10 mega!! od informatyka słyszałam że sygnity działa o niebo lepiej i raczej zawsze empatia działa, ale niech sie wypowie ktos kto ma sygnity. Trzeba zgłaszać do ministerstwa niech coś z tym w końcu zrobią bo się pracować nie da.
W temacie "Pilna informacja z Ministerstwa" przekazywałem komunikat z Ministerstwa o nowym Wykonawcy Empatii i nowym namiarze na jego helpdesk. Tam można zgłaszać problemy z Empatią.
Tomek
SYGNITY
Starszy inspektor
Od: 04 kwie 2007, 11:01
Zajmuję się: pracuje w fabryce Pomostu :)

Napisano: 28 sty 2016, 12:55

Tak mamy namiar na helpdesk ... pytanie tylko czy wina leży po stronie emp@tii czy systemu dziedzinowego stąd pytanie do użytkowników oprogramowania różnych dostawców aby wyciągnąć wnioski do kogo należy pisać w tej sprawie.
Paweł OPS

Napisano: 28 sty 2016, 12:59

Mam pytanie czy ktos dodzwonił sie do tego Inforu co oni na to i dalej robić
Megan 28

Napisano: 29 sty 2016, 12:32

trzeba pisma pisać bo to nie ma sensu i do inforu i do ministerstwa. Jak napisałam oficjalne pismo do Ministerstwa to w końcu ktoś zareagował bo tak to Pani mówila nie ma zgłoszeń
Basia xxxx

Napisano: 29 sty 2016, 12:35

Infor mi odpisał, empatia działa (tylko u mnie nie działa :cry: )
cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare
de Charette
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 07 maja 2014, 7:21
Zajmuję się:

Napisano: 29 sty 2016, 12:46

mi infor odpisał że pewnie nie mamy/mielismy internetu(maila wysłałam bez internetu?:D)a i że generalnie empatia dziala
fff:)

Strona 2 z 2    [ Posty: 17 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x