Problem z kartą elektroniczną i mobywatel? - Karta Dużej Rodziny

Strona 1 z 1    [ Posty: 3 ]

Napisano: 15 lut 2022, 10:37

Proszę o podpowiedź :)
Pan dostał kartę elektroniczną (zgodnie z nowelizacją) w czerwcu. Teraz zgłosił, że próbuje ją wyświetlić i nie może. Wyrzuca mu komunikat aby zgłosił się do gminy, w której wydano kartę. U mnie w systemie jest wszystko w porządku karta jest wydana. Skontaktowałam się z SI KDR. Według nich w systemie też jest wszystko w porządku i pewnie problem jest z aplikacją mobywatel.
Zaleciłam klientowi aby już sam się z nimi skontaktował. Dzisiaj otrzymał wiadomość, że w aplikacji też jest wszystko w porządku (inne dokumenty normalnie wyświetlają się) i aby skontaktował się z gminą... Czy spotkaliście się z taką sytuacją?
Magda12
Praktykant
Od: 12 kwie 2021, 13:01
Zajmuję się: ..

Napisano: 24 lut 2022, 12:14

ponawiam :?:
Magda12
Praktykant
Od: 12 kwie 2021, 13:01
Zajmuję się: ..

Napisano: 01 mar 2022, 14:49

Magda12 pisze:
24 lut 2022, 12:14
ponawiam :?:
trudno coś odpisać, od czasu zmian czerwcowych, czasem ludzie miewali różne problemy z wyświetleniem swej KDR w mObywatelu, trudno coś doradzić, nie jestem pewien, czy to coś pomoże, ale można by spróbować pogrzebać w Zarządzaniu kartami i jeszcze raz w danej rodzinie ręcznie poaktualizować lub porobić listy uprawnionych do wyświetlania KDR, kto wie czasem tam coś nie styka i nie wystarczy tylko poruszać kabelkami na stykach mi tam czasem coś dziwnie i niewytłumaczalnie pozaskakiwało u ludzi w tych mObywatelach potem ;) :roll: :lol: :mrgreen:
"To err is human, to forgive is divine"
ubu
Awatar użytkownika
Podinspektor
Od: 27 lip 2017, 11:31
Zajmuję się: KDR

Strona 1 z 1    [ Posty: 3 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x