A jak to potwierdzić że nie ma samorządowych kart?Ania12 pisze: ↑10 lut 2022, 10:52właśnie się tym zainteresowałam i o ile z poziomu admina potwierdziłam że nie ma u nas kart samorządowych o tyle dalej nic więcej nie mogę wygenerować, w sensie że mogę jedynie wyszukać sprawozdania które były składane za uprzednie lata.
więc chyba nie mamy już obowiązku ich składania, ale chce to sprawdzić na 100% bo już kiedyś mnie scigali po całym urzędzie za sprawozdaniem ktore nie zrobiłam na czas![]()
Trzeba wejść w moduł administracyjny i z lewej str na dole jest informacja o samorządowych programach...i trzeba w to wejść i tam potwierdzić01gops pisze: ↑10 lut 2022, 19:30A jak to potwierdzić że nie ma samorządowych kart?Ania12 pisze: ↑10 lut 2022, 10:52właśnie się tym zainteresowałam i o ile z poziomu admina potwierdziłam że nie ma u nas kart samorządowych o tyle dalej nic więcej nie mogę wygenerować, w sensie że mogę jedynie wyszukać sprawozdania które były składane za uprzednie lata.
więc chyba nie mamy już obowiązku ich składania, ale chce to sprawdzić na 100% bo już kiedyś mnie scigali po całym urzędzie za sprawozdaniem ktore nie zrobiłam na czas![]()
P.S. Proszę o wyrozumiałość z KRD mam styczność śc dopiero od nowego roku.